22 / 05 / 2024

Vakana Vadisi'nde 1 milyon 250 bin dolara!

Vakana Vadisi'nde 1 milyon 250 bin dolara!

HY İnşaat Belgrad Ormanlarına komşu Zekerikaköy'de 46 villadan oluşan Vakana Vadisi projesine başladı



Projedeki villa fiyatları 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor.

İstanbul'un yoğun trafiği ve şehrin kalabalığı insanları doğayla iç içe konutlara yaşamaya yönlendirmesi inşaat şirketlerini de daha yeşil projeler yapmaya itiyor. İstanbul'un yeşil kalan son bölgelerinden biri olan Belgrad Ormanlarına komuş olan Zekeriyaköy'de Vakana Vadisi projesine başlayan HY İnşaat doğayla barışık ve modern çzigilerde bir projeyi hayata geçiriyor. Uskumruköy'de 20 bin 450 metrekare üzerinde konumlandırılan Vakana Vadisi projesi 8 adet havuzlu müstakil villa, 18 adet ikiz villa, 20 adet bahçe ve çatı dubleksi olmak üzere toplam 46 konuttan oluşuyor. Lüks olarak konumlandırılan projedeki villa fiyatları ise 450 bin dolar ile 1 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor.

Meşe, gürgen, kayın...
Projedeki daire seçenekleri de adını doğadan alıyor. 3 tip daire seçeneği Vakana Meşe, Gürgen ve Kayın olarak isimlendiriliyor. Meşe daire seçeneklerinde giriş katı 171 metrekare, giriş katı 151 metrekare, çatı katı ise 111 metrekareden oluşuyor. Gürgen seçeneğinde ise bahçe katı 126 metrekare, giriş katı 113 metrekare, çatı katı ise 89 metrekareden oluşuyor. Vakana Kayın ise 97 ile 127 metrekare arasında değişen bahçe ve çatı dublekslerinden oluşuyor.

`Doğayı küstürmeyeceğiz'
Projede yürüme, koşu ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, çardak, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, mini futbol, ping-pong, bilardo, tenis, basketbol ve voleybol alanları, sauna ve fitnesın yer aldığı Vakana Vadisi'nde 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor. HY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, proje ile hedeflerinin doğayla barışık, yeşili küstürmeyen bir proje yapmak olduğunu söylüyor. Yıldırım `Doğaya karşı sorumluluklarını bilen, yuvanın önemini benimseyen kocaman bir aile oluşturuyoruz" diyor.
Sabah Emlak

www.vakanavadisi.com
 
0212 202 50 30

 


Geri Dön