Kent Haberleri

Vakfıkebir'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Vakfıkebir'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 3 bin 800 metrelik TOKİ yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.


Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 3 bin 800 metrelik TOKİ yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler. 

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptığı açıklamada: "Seçim çalışmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu yolun yapılacağının taahhütlerini vermişti. Vatandaşlarımız biraz bekledi, fakat sadece bizim ilçemiz değil, diğer ilçelerdeki çalışmalarda devam etmekte olduğu için bu noktaya yeni geldi. Şu anda asfaltlama çalışmaları son hızıyla devam etmekte. İlçem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. 3 bin 800 metrelik yolumuzun asfaltlanmasını vatandaşlarımız uzun süredir bekliyor ve arzu ediyorlardı. 

Bu yol sadece TOKİ'de vatandaşlarımızın yolu değil. Eski adıyla 4 köyümüzün yeni adıyla Esentepe, Bozalan, Bahadırlı ve bu yoldan Güneyköy Mahallesine giden bağlandı yolu var. 

Ayrıca Karatepe Mahallesine de bu yoldan gidilebiliyor. 

Dolayısıyla bir grup yolu olduğu için asfaltlanması bizler için memnuniyet vericidir. İnşallah bundan sonrada yapılacak olan grup yollarımız için Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğini bekliyoruz." diye konuştu. 

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ise, "Bu yol hem TOKİ hem de köy yollarımızın bağlandı yolu olmasının yanı sıra Organize Sanayi Bölgemizi'nde ulaşım yolu oluyor. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız diğer grup yollarımızın ile de alakalı bizlere yardımcı olur. Büyükşehir olmanın farkını şuan da hissetmiş olduk" dedi. 



Taka