28 / 04 / 2024

Vakıf Finansal Kiralama 500 milyon TL'lik tahvil ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Finansal Kiralama 500 milyon TL'lik tahvil ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Finansal Kiralama, 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na başvurdu.



Vakıf Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına yönelik Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptığını açıkladı. 

Vakıf Finansal Kiralama, aldığı olduğu karar doğrultusunda Genel Müdürlüğe, 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulundu. 

Vakıf Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda Genel Müdürlüğe, 500.000.000- TL'sına kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına 06/04/2020 tarihi itibarıyle başvurulmuştur.


Geri Dön