GYO

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...  Vakıf GYO Samandıra arsası, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 0 Ada 100 Parselde yer alıyor

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samandıra arsasının 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Vakıf GYO Samandıra arsası, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 0 Ada 100 Parselde yer alıyor. Vakıf GYO, bu arsayı 12 Ağustos 2022 tarihinde AC Yapı İnşaat Sanati ve Ticaret Anonim Şirketi'nden satın aldı.  

Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

Vakıf GYO Samandıra arsası, topografik açıdan eğimsiz ve geometrik olarak amorf (biçimsiz) bir yapıda. Arsada, iki adet çelik konteyner depo ve bir adet iki katlı yapı bulunuyor. Arsanın alanı 21 bin metrekare olarak belirlendi. Arsanın net konut alanı kullanım büyüklüğü, terklerin ardından, 13 bin 432 metrekare olarak açıklandı.

Parselin kuzey yönünde Gazi Caddesi bulunuyor ve bu yola yaklaşık 80 metre cephesi, Ebubekir Caddesi'ne de 110 metre cephesi bulunuyor. Halife Caddesi üzerinde yaklaşık 150 metre ilerlendikten sonra değerleme konusu taşınmaz döner kavşağın karşısında konumlanıyor. Arsanın  üzerinde herhangi bir aktif şerh beyan ve irtifak bilgisi bulunmuyor. 

Vakıf GYO Samandıra arsasının yakın çevresinde Mehtap Camii, Sancaktepe Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu, Sancaktepe Safa İlkokulu ve Hazreti Osman Camii yer alıyor. 

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasının KDV hariç pazar değeri 160 milyon 780 bin Türk Lirası, KDV dahil pazar değeri ise 173 milyon 642 bin 400 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Arsanın değeri Pazar Yaklaşımı ile taşınmaza benzer mülklerin araştırması yapılarak tespit edildi. Yapılan incelemelerde söz konusu parsel için düzenlenmiş herhangi bir olumsuz belge ve yıkım kararına da ratlanmadı. 

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 0 Ada 100 Parsel Arsa değerleme raporu ektedir. 


Değerleme raporu için tıklayın

Vakıf GYO İUFM B Kulesi'nin değeri açıklandı! 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'nin 2022 değeri belli oldu!

Vakıf GYO İki Konak projesinin 2022 değeri belli oldu!