Genel

Vakıf GYO yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

 VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YIL SONU DEĞERLEME RAPORLARI:


- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Kütahya, Merkez, Alipaşa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 63 Ada, 224 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir, Aliağa İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:70, 5637 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere, Tunalı Hilmi Caddesi, 4. Bölge, 138 Pafta, 2537 Ada, 6 Parseldeki işyeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Fatih İlçesi, Kirmasti Mahallesi, Macar Kardeşler cad. No:2, 247 Pafta, 2123 Ada, 9 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, Ebulula Caddesi, F2-A Blok, 89 Pafta, 1472 Ada, 1 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara, Çankaya İlçesi, 1. Bölge, Üsküp Caddesi, N0:44, 381 Pafta, 2814 Ada, 12 Parseldeki 2. Kat (1/2 hisseli), 3. Kat ve 4. Katlar için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3323 Ada, 6 Parseldeki arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız