Kent Haberleri

Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu! Kartı olanlara tam yüzde 35 indirim fırsatı!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu... Yüzde 35 indirimi sakın kaçırmayın... İşte Vakıfbank Babalar Günü Kampanyası detayları...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre başlattığı kampanyalarla dikkat çeken bankalardan bir tanesi de Vakıfbank oldu

Haziran ayı ile beraber pek çok banka da yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre başlattığı kampanyalarla dikkat çeken bankalardan bir tanesi de Vakıfbank oldu.

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu... Yüzde 35 indirimi sakın kaçırmayın... İşte Vakıfbank Babalar Günü Kampanyası detayları...

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu... Yüzde 35 indirimi sakın kaçırmayın... İşte Vakıfbank Babalar Günü Kampanyası detayları...

B Gazete'de yer alan habere göre, Vakıfbank, yeni kampanyaları ile vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre, alışverişlerde yapılacak olan indirimlerle ilgili bir kampanya duyuran banka, müşterilerine harcadıkça kazandırıyor. 

Artık sayılı günlerin kaldığı Babalar Günü’ne özel olarak bu kampanyayı başlatan Vakıfbank, gerçekleştirilecek olan alışverişlerde yüzde 35’lik indirim uygulayacak. Verilen detaylara göre bankanın bu özel kampanyasının 13 Haziran 2023 tarihinde sona ereceği de duyuruldu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, bu tarihe kadar kampanya başvurularını ve alışverişlerini gerçekleştirmesi gerekli.

Yine aktarılan detaylara göre, Vakıfbank’ın müşterilerine sağladığı bu kampanya, Babalar Günü’ne özel olacak. Söz konusu kampanya ise Beymen’in internet sitesindeki ve uygulamasındaki seçilmiş ürünler için geçerli olacak.

İndirim Kampanyasının Detayları

Verilen detaylara göre, Vakıfbank’ın Babalar Günü’ne özel olarak başlatmış olduğu indirim kampanyası, 13 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Açıklanan bu tarihe kadar kampanyaya başvuranlar, yaptıkları alışverişlerde yüzde 35’e varan indirimler kazanabilecek.

Yüzleri güldüren bu kampanyanın şartlarına göre alışverişlerin, Beymen’in web sitesi veya Beymen’in uygulaması üzerinden yapılması gerekli. Söz konusu indirim, sadece seçilen ürünler için geçerli olacak. Diğer ürünler için yüzde 35’lik indirim kampanyası geçerli olmayacak.

Babalar Günü kampanyası için aranan bir diğer şart da alışverişlerin Mastercard logosu olan kredi kartları ya da banka kartı ile yapılması. Diğer bir yandan bu kampanya, başka kampanyalarla da birleştirilemiyor.

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Homend'den Babalar Günü fırsatı: Smart Airfryday alana, bin 499 TL değerindeki Royaltea hediye