27 / 04 / 2024

VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı

VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı

VakıfBank, günlük vadeli hesapta birikmiş olan tutarların Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’na vade sonunda da otomatik olarak aktarılmasını geliştiren "Birikimli Kur Korumalı Mevduat" ürününü hizmete sundu.



VakıfBank’ın yapmış olduğu açıklamaya göre, bankacılık biriminde bir ilk olan ürün ile VakıfBank kullanıcıları, günlük tasarruflarını avantajlı faiz oranları ile değerlendirirken, Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı'nın vade sonu tarihinde de iki farklı hesaptaki tasarruf birikimlerini birleştirerek kur dalgalanmalarına karşı koruyabilecekler.

Kur Korumalı Türk Lirası mevduat hesaplarına para aktarımı için vade tarihini takibe almaya gerek kalmayan bu üründe işlemin otomatik şekilde gerçekleştirilmesi zamandan tasarruf sağlamış oluyor.

VakıfBank’ın yeni hesabında incelenen tutar, günlük şekilde avantajlı faiz oranları ile değerlendirmeye alınırken, bakiye Kur Korumalı Türk Lirası Mevduat Hesabı’na aktarılana kadar para çekme ve para yatırma işlemleri yapılabiliyor.

 VakıfBank Birikimli Kur Korumalı Mevduat hesabını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön