Ekonomi

VakıfBank Emniyet promosyon 2022 ne zaman verilecek? Polis promosyonu ne zaman yatacak?

Polis promosyonu, emekli promosyonları kadar gündemi meşgul ediyor. Peki VakıfBank Emniyet promosyon 2022 ne zaman verilecek? Polis promosyonu ne zaman yatacak? İşte detaylar!Buna göre; her personele 27

POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Polis maaş promosyonun ne kadar ve ne zaman ödeneceği belli oldu. Buna göre; her personele 27.000 TL ödenmesine karar verilmiştir.

İşte “Polis promosyonu ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtı…

POLİS PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile promosyon konusu açıklığa kavuştu. Açıklamada polis maaş promosyonlarının ne zaman yatacağı belli oldu. Buna göre; Polisler 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren maaş promosyonlarını alabilecek.

EGM’DEN YAPILAN AÇIKLAMA!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün maaş promosyonu hakkında yapılan açıklama şu şekildedir; "Teşkilatımızın maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde 5 yıllık süre boyunca Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalanmıştı. Bu konu protokol ile tüm personeli kapsayacak şekilde, aylık ödemelerin 300 TL olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi adına her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artırılması şartı getirilmişti. Ancak 2022 yılında memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum hakkında, Vakıfbank ile yaklaşık 3 ay süren yeniden görüşmeler gerçekleştirilmiş ve maaş promosyonu ile ilgili bir değerlendirme sürecine girilmiştir. Her personele 27.000 TL ödenmesi kararı alınmıştır.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Bankalar ile imzalanacak olan protokolde SGK'dan gelir, aylık alan emekli ve hak sahiplerinden gelir, aylıkları şu şekilde;

- 3.500 TL altında emekli aylığı alan kişilere, 3.000 TL ödenirken,

- 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara, 3.500 TL ödeme yapılırken,

- 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara, 4.500 TL,

- 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alan kişilere, 5.000 TL tutarında olmak üzere promosyon ödemesi yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON 2022 NE ZAMAN YATACAK?

Ziraat Bankası emekli promosyon başvuruları 18.10.2022 tarihi itibari ile başlamıştır ve promosyon ödemeleri de 01.11.2022 tarihi itibari ile yapılacaktır.

BANKA PROMOSYONU ANLAŞMASI BOZULUR MU?

Taahhüt dolmadan promosyon bozulabilir mi? Emekli maaşına yapılan zamdan sonra şu anda maaş alan vatandaşlar, bankalarından promosyon bedelinin yeni maaş üzerinden belirlenmesini talepte bulunabilirler. Bankalar promosyon farkını vermediği zaman ise yeni bir bankaya geçme hakkında sahiptir.

Her ilde fiyatı farklı! Fiyatı durduğu yerde artıyor! Vatandaş artık isyanda! İşte detaylar!

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!