Ekonomi

Vakıfbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Elinde nakit parası olan vatandaşlar bankaların mevduat faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar en yüksek faiz oranı veren banka hangisi onu merak ediyorlar. VakıfBank hoş geldin faizi ne kadar veriyor? 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vakıfbank faiz oranlarından yararlanmak için eğer mobil bankacılık kullanlanlar hemen hesap açabilirler. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Hesaplarım sekmesinden vadeli, Hesap aç, Arı hesabı ile günlük, vadeli hesap kısmından ise istediğiniz süreyi seçerek hesap açabilirsiniz. 

Elinde parası olan enflasyona karşı korumak için bankaların verdiği faiz oranlarını takip ediyorlar. Yükselen faiz oranları vatandaşın ilgisini çekmeye çalışıyor. Vakıfbank hoş geldin faizi ne kadar? 100 bin liranın getirisi ne kadar?

Buna göre, Vakıfbank faiz oranlarından yararlanmak için  mobil bankacılıktan hemen hesap açarak, vadesiz hesaptan vadeli hesaba paranızı aktararak işlemi tamamlayabilirsiniz.

VAKIFBANK MEVDUAT FAİZ GETİRİSİ HESAPLAMA

Tanışma faizi kampanyası ile 100 bin Türk Lirası parasını Vakıfbank'a yatıran bir kişi 32 günün sonunda yüzde 48 faiz oranı ile 3.881,97 Türk Lirası, 3 ay sonunda ise yüzde 49 faiz oranı ile 11.393,17 getiri elde edebilir. Öte yandan, arı hesabı açarsanız eğer 100 bin TL'ye bir günlük yüzde 47 faiz oranı ile 106,90 Türk Lirası kazanç sağlayabilirsiniz.

İş Bankası'nın 1 milyon liralık konut kredisinde faiz oranı ne kadar oldu?

Bankalar da faiz oranlarında değişiklik! 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

ABD'de mortgage faizleri ve başvuruları düşüş yaşadı!

İlk evim kampanyası ne zaman başlıyor! 1.20 faiz oranı ile konut kredisi imkanı geliyor...