Kent Haberleri

Vakıfbank müthiş bir kredi kampanyasıyla geri döndü! Bütün bankalar suspus oldu!

Vakıfbank tarafından son dakika açıklaması yapıldı ve deprem sonrası başlatılan kampanya çerçevesinde 6 ay ertelemeli kredi verileceği ifade edildi. Bununla birlikte Vakıfbank, kredi borçlarının erteleneceğine de yer verildi

Deprem bölgesine büyük yardımlar yapan, Vakıfbank, yaptığı son dakika açıklamasında deprem nedeniyle vefat eden vatandaşların kredi borçlarının faizleri ile birlikte silineceğini belirtti.

Bununla birlikte Vakıfbank, kredi borçlarının erteleneceğine de yer verildi. Söz konusu erteleme duyurusuna şu şekilde yer verildi:

"Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep kentinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki, gerçek kişilerle KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz tüm kredi kartı, bireysel ve ticari kredi borçlarını/taksitlerini, gayrinakdi kredi komisyonlarını, isteğe bağlı olmadan 31 Ağustos 2023 tarihine kadar 6 ay süreyle faizsiz olarak erteliyoruz.

Depremden hasar alan ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 kentimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimize de gerekli tüm kolaylıkları sağlamış olacağız. 2023 yılı süresince bireysel ve ticari kredi kartları yıllık ücretleriyle üye işyeri ve POS aylık ücretlerini almıyoruz.

İşte detaylar...

250 bin liraya kadar olan tarım kredilerini talep olmadan bir sene süre ile faizsiz olarak erteliyoruz.

Afet bölgesindeki diğer 6 kentimizdek gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz tüm kredi kartı, bireysel ve ticari kredi borçlarını/taksitlerini talebe bağlı olmaksızın 31 Mart 2023 tarihine kadar 30 gün süre ile faizsiz olarak erteliyoruz.

Aynı zamanda, KOBİ ölçeğinden büyük firmalara olay ve başvuru bazında münferiden değerlendirmek suretiyle en makul çözümü üretiyoruz"

6 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI

Vakıfbank bu desteklerin yanında deprem sonrası insanlara 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi vereceğini ifade etti. Banka açıklamasında, "Kredi destek paketlerimizle bölgemize uygun şartlarda finansman imkanı sağlıyoruz. Depremden hasar almış bireysel nitelikli müşterilerimize özel 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize ise bir seneye kadar ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketi oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz" dedi.

KAMYANYAYA İLİŞKİN DETAYLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sigorta şirketlerinden akıl almaz deprem oyunu! Kelime oyunu yaparak o paraları ödememişler!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere yeni bir destek ödemesi müjdesi! Detaylar belli oldu!

O belediye ani bir kararla öğretmen alımı yapacak! Hemen başvurun!