İş Fırsatları

Vakıfbank personel alım sınav sonuçları hangi tarihte açıklanıyor! İşte ilanla ilgili detaylar

Vakıfbank personel alım sınav sonuçlarının 4 Nisan 2023 açıklanacağı söyleniyor. Vakıfbank sınav sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Vakıfbank tarafından yapılan açıklama haberimizin devamında yer alıyor...jpg'/> Vakıfbank personel alım sınav sonuçları 19 Mart Pazar günü Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen personel alım sınavıyla ilgili açıklama yapıldı

Vakıfbank personel alım sınav sonuçları

19 Mart Pazar günü Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen personel alım sınavıyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sınavda başarılı olup mülakata katılmaya hak kazanan adayların açıklama tarihi ilan edildi. Açıklamaya göre 4 Nisan 2023 tarihinde sözlü mülakata hak kazanan isimler açıklanacak. https://vakifbank.istanbul.edu.tr linki üzerinden adaylar personel alım sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek.


 

Vakıfbank tarafından yapılan açıklama

Vakıfbank tarafından sınav sonuçları ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler yer almıştır:

T. Vakıflar Bankası T.A.O'nun 19 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur giriş sınavının yazılı sorularına, itirazlar https://vakifbank.istanbul.edu.tr adresi aracılığıyla 21 Mart 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır. Harici kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. İtirazlar yapılırken, itiraz edilen sorunun kitapçık türü ve soru sıra numarası doğru belirtilmeli ve itiraz konusu açıkça belirtilmelidir.


Sınav sorularına yönelik yapılan itirazlar, komisyonlarca incelendikten sonra sonuçlar 27.03.2023 tarihinde https://vakifbank.istanbul.edu.tr adresi üzerinden ilgili adaylara duyurulacaktır.

Yazılı sınav sonuçları, https://vakifbank.istanbul.edu.tr adresi üzerinden başvuru kriterlerine göre adaylar değerlendirildikten sonra 04.04.2023 tarihinde ilan edilecektir. Sınav sonucuna itirazlar bu tarihten itibaren 2 iş günü içerisinde aynı link üzerinden yapılacaktır. Adayların itirazlarının geçerli olabilmesi için her bir soru için sistem üzerinden Sanal Pos ile KDV dâhil 100 TL ödemesi yapmaları ve itirazlarını belirtilen tarih aralığında yapmaları gerekmektedir. Soru ve itiraz sistemi, süre tamamlandığında erişime kapatılacaktır.

Sınav sonucu itirazlarının değerlendirilmesi tamamlandıktan sonra, olası değişiklikler ve kesinleşmiş sınav sonucu https://vakifbank.istanbul.edu.tr adresi üzerinden 07.04.2023 tarihinden itibaren adaylara ilan edilecektir. Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, nihai yazılı sınav sonucunun ilanından sonra Vakıfbank'ın mülakatla ilgili duyurusunu takip etmek zorundadır. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmeleri gereken belgeler hakkında bilgilendirme de Vakıfbank tarafından yapılacaktır.

VakıfBank’la market alışverişleriniz bedavaya gelecek! Efsane kampanyanın bitimine son 4 gün!

Kamu bankalarında havalara uçuran son dakika rüzgarı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı! Hemen bakın!

Bu bankanın müşterisi iseniz bayram edeceksiniz! Gıda harcamalarınıza ortak oluyor!