28 / 04 / 2024

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.



Vakıfbank’tan 100 bin TL ile sınırlı kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi, özellikle de araç sahibi olmak isteyen kişileri kapsıyor. Vakıfbank, uzun vadede ve düşük faiz oranıyla kolaylıkla ödeme kolaylığın amaçlıyor. İşte Vakıfbank’tan gelen 10 bin TL’lik kredi hakkında önemli detaylar…

Kampanya koşulları nelerdir? 

Vakıfbank'ın 0 km taşıt kredisi ile ilgili yeni uygulamasında, kredi tutarının belirlenmesi, satın alınacak aracın nihai fatura değerine dayanmaktadır. İşte bu uygulamanın ayrıntıları:

  • Aracın fatura değeri 0 - 400.000 TL arasında ise, azami kredi tutarı, aracın fatura değerinin en fazla %70'ine kadar olabilir.

  • Eğer aracın fatura değeri 400.001 - 800.000 TL arasında ise, müşterilere sunulan kredi tutarı, fatura değerinin en fazla %50'sine kadar çıkabilir.

  • Aracın fatura değeri 800.001 - 1.200.000 TL arasında olanlar için, kredi miktarı, aracın fatura değerinin maksimum %30'una kadar olabilir.

  • Son olarak, aracın fatura değeri 1.200.001 - 2.000.000 TL arasında olan müşteriler, fatura değerinin en fazla %20'sine kadar kredi kullanabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön