Ekonomi

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.Bu kredi, özellikle de araç sahibi olmak isteyen kişileri kapsıyor

Vakıfbank’tan 100 bin TL ile sınırlı kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi, özellikle de araç sahibi olmak isteyen kişileri kapsıyor. Vakıfbank, uzun vadede ve düşük faiz oranıyla kolaylıkla ödeme kolaylığın amaçlıyor. İşte Vakıfbank’tan gelen 10 bin TL’lik kredi hakkında önemli detaylar…

Kampanya koşulları nelerdir? 

Vakıfbank'ın 0 km taşıt kredisi ile ilgili yeni uygulamasında, kredi tutarının belirlenmesi, satın alınacak aracın nihai fatura değerine dayanmaktadır. İşte bu uygulamanın ayrıntıları:

 

Kampanya detayları 

Vakıfbank 48 aya kadar esnek ödeme planı ve düşük faizli bir kredi sunuyor. Kampanya kapsamında aldığınız kredi ile her ay düzenli olarak aynı miktarda ödeme yapabilirsiniz. İlk üç ay ödeme yapmadan, sonrasında her ay düzenli olarak aynı miktarda taksit ödeyebilirsiniz.  Her üç ayda bir, belirlenen miktarda taksit ödeme seçeneğini tercih edebilirsiniz. Kredinizi düşük aylık taksitlerle ve kalan büyük bir miktarı son taksitte ödeyerek geri ödeyebilirsiniz. Taksit miktarlarınızın zamanla değiştiği bir ödeme planını seçebilirsiniz.

Kredi limiti 100 bin TL olup 48 ay vade aralığı sunmaktadır. Aylık faiz oranı yüzde 1,59 olarak belirlenmiştir.  Taksit tutarı ise 3.251,90 TL'dir. Detaylı bilgi ve kredi başvurusu için en yakın VakıfBank şubesini ziyaret edebilir ya da 0850 222 0 724 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!