28 / 04 / 2024

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.



Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın 400.000 TL'lik taşıt kredisi, otomobil almak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Uygun faiz oranları ve ödeme koşulları, otomobil sahibi olmayı düşünenler için cazip kılıyor. 

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Türkiye genelinde, otomobil satın almak isteyen ve finansman desteği arayışında bulunan kişiler, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın sunduğu 400.000 Türk Lirası taşıt kredisinden yararlanabilir. Bu kredi imkanı, artan araç fiyatları nedeniyle otomobil satın almayı zor bulan veya bir yatırım olarak görmeyen kişilere hitap ediyor.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası ndan 400.000 TL ye varan taşıt kredisi imkanı!

KREDİ ÖDEME PLANI NEDİR?

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından verilecek olan taşıt kredileri, alınacak aracın rehni ile güvence altına alınıyor. Bu sayede, kredi borcu tamamen kapanıncaya kadar aracın satışı için bankanın izni gerekiyor. Kredi borcu kapandığında ise bu şart ortadan kalkıyor.

400.000 TL 48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası'nın Yeşil Taşıt Kredisi, yüzde 4.05 faiz oranı ile aylık 21.660,19 Türk Lirası taksitler halinde geri ödenirken, toplam ödeme 1.041.688,89 Türk Lirası olarak kaydedildi. 

Vakıfbank'ın 0 KM Taşıt Kredisi ise yüzde 4.06 faiz oranı ile aylık 21.700,09 Türk Lirası taksitlerle sunuluyor ve toplam ödeme 1.043.604,41 Türk Lirası olarak hesaplanıyor.

TAŞIT KREDİSİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER 

Bu süreçte, araç sahibi olmanın hayalini kuran pek çok vatandaş, yüksek araç ücretlerinin karşısında finansman desteğine de yöneliyor. Buna göre, araç kredisi, bu ihtiyacı karşılamak için bankalar tarafından sunulmuş olan en önemli bir finansal hizmet şeklidir. Öte yandan, araç kredisi nasıl alınır? İlk olarak, araç kredisi almadan önce, ödeyebileceğiniz kadar taksit miktarını ve kredi miktarını belirlemek çok önemli bir detaydır.  Aylık gelirin bir kısmını bu ödemelere ayırarak bütçenizi rahatça ayarlanması en önemli husustur. 

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

 


Geri Dön