Genel

Vakıfbank'tan 200 TL'ye arsa!

Vakıfbank Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde toplam 984 adet gayrimenkul satacak

Vakıfbank Genel Müdürlüğü, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Ereğli, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Antakya, İskenderun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Lüleburgaz, Kırklareli, Gaziantep, İzmit, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin,  Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak'ta toplam 984 adet gayrimenkul satacak.
Nitelikleri, arsa, hisseli arsa,tarla, bahçe, villa, daire, dükkan ve otel olan taşınmazların yüzölçümleri 10  ile 101 bin metrekare arasında değişirken, muhammen bedelleri 200 TL ile 30 milyon TL, geçici teminat bedelleri 10 TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.


İlk kapalı teklif açma tarihi 20 Mayıs 2009 tarihi olup müteakip teklifler her ayın 10'u 20'si ve 30'una kadar verilecek ve teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak.
Banka dilerse açık arttırma usulü ile satış yapacak veya açık arttırma yapmaksızın da ihaleyi dilediği teklifi esas alarak sonuçlandıracak

Fabrika vasıflı taşınmazlarda bulunan makine,teçhizatlar ve hurda malzemelerin tamamı mevcut haliyle ayrıca satılacak olup makine,teçhizatlar ve hurda malzemelere teklif verecek alıcılar Muhammen Bedelin yüzde 10 tutarında teminat bedeli ödeyecek. Söz konusu makine,teçhizatlar ve hurda malzemeler peşin bedelle satılacak. Vadeli teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

01-36 ay vadeli satışlarda muhammen bedelin yüzde 10'u peşin bakiye bedel aylık yüzde 1.50 faizle, satış listesinde yer alan gayrimenkuller mevcut durumu halinde satılıyor.

www.vakifbank.com.tr

0312 4557575

Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com