Ekonomi

Vakıfbank'tan 25 bin 500 liralık promosyon... 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın revize edilen banka promosyonu tutarı açıklandı.Sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına gönderilecek

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile güncellenen banka promosyon sözleşmesine göre, Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya çıktı. Sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına gönderilecek. İşte MEB'in yeni promosyon ödemesi ile ilgili tüm detaylar..

Emekli maaşlarıyla başlayan bankaların promosyon yarışı ardından kamu kuruluşlarına sıçramıştı. Birçok kamu çalışanının promosyon ödemeleri güncellenerek arttırıldı. Promosyon ödemeleriyle ilgili gelişmeler Ekim ayında da devam etti. Bir çok kişinin merakla takip ettiği promosyon rakamları gün geçtikçe daha da yükseldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de geçtiğimiz günlerde promosyon ödemelerinin yeniden gözden geçirilip revize edilmesi yönünde talimat vermişti. Bu talimat doğrultusunda harekete geçildi ve  Vakıfbank'la yeniden masaya oturuldu. İmzalanan eski sözleşme iptal edilerek yeni banka promosyon sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme kapsamında Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanı merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin lira ödenmek üzere 1 Ocak 2021'den geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer'in talimatıyla iptal edilerek yeniden düzenlendi. 

25 BİN 500 LİRAYA YÜKSELTİLMİŞ OLDU!

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023'te süresi dolacak maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl eklemeyle 31 Aralık 2025 olarak revize edildi. Buna göre, daha önce personel başına alınan 3 bin liraya ilaveten 22 bin 500 lira daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 liraya çıkartılmış oldu. 

16 KASIM'DA HESAPLARA YATIRILACAK!

Vakıflar Bankası Milli Eğitim Bakanlığı şubesiyle imzalanan sözleşmeye ilişkin banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına gönderilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı taşra teşkilatında görevli personel ise bağlı bulundukları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını sürdürüyor.

Promosyonda anlaşma sağlandı! Vakıfbank 18 bin lira daha verecek!

Bireysel Emeklik Sistemi son 10 yılda 17 kat büyüdü!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! 4 bin, 5 bin TL tutarında ödemeler peşin yapılacak!