Ekonomi

Vakıfbank’tan araç sahiplerini sevindirecek kampanya! Akaryakıtta indirim!

Vakıfbank gerçekleştirdiği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanyaya göre akaryakıt harcamalarında indirim fırsatı sunuldu. Peki, kampanyanın detayları nelerdir?Bu bankalardan biri olan Vakıfbank ise şimdi açıkladığı akaryakıt kampanyası ile adından söz ettirecek

Bankalar Temmuz ayından bu yana verdikleri maaş promosyonlarıyla sıkça gündeme geldi. Bu bankalardan biri olan Vakıfbank ise şimdi açıkladığı akaryakıt kampanyası ile adından söz ettirecek.

Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanya bilgilerine göre 31 Ekim tarihine kadar yapılacak olan akaryakıt harcamalarında kart kullanıcılarına indirim hediyesi olacak.

Peki, Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde açıklanan akaryakıt indirimi kampanyasının detayları nelerdir?

 

 

Vakıfbank, müşterilerini sevindirecek kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan yeni kampanyasına katılan kart kullanıcıları şimdi indirim şansı yakalayacak.

Banka, VakıfBank Worldcard ile 31Ekim tarihine kadar akaryakıt sektöründen tek seferde yapılacak olan 1.000 TL ve üzeri alışverişe 50 TL indirim hediye ettiği kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Ancak banka tarafından açıklanan bu kampanyaya katılmadan önce kullanıcıların yapması gereken bir işlem var. 

Kullanıcıların banka tarafından verilen bu 50 TL’lik indirimden yararlanmak için alışveriş öncesi VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlaması gerekiyor.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

Açıklanan kampanya bilgilerine göre, VakıfBank Worldcard ile 17-31 Ekim 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe tek seferde gerçekleştirilen 1.000 TL ve üzeri alışverişe 50 TL indirim hediye edilecektir.

Banka tarafından duyurulan kampanya müşteri bazında geçerlidir.

Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL indirim kazanabilir.

VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan indirim 8 Kasım 2022 tarihinde, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir.

Express Card kullanıcıları için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

iPhone 13 Pro Max 4 bin 500 TL indirimle Carrefoursa’da! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

Oppo A16 indirimli fiyatıyla satışta! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

Akbank’tan müjde! 15 Kasım’a kadar başvuranlar faydalanacak!