04 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank, emeklilere 30 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Başvuruların son tarihi 31 Mart 2023 olacak ve ödeme alabilmek için o tarihe kadar başvuruda bulunmanız gerekiyor.



Vakıfbank, maaşını Vakıfbank'a taşıyan emeklilere müjdeli bir haber verdi. 3 yıllık süre boyunca Vakıfbank müşterisi olan emeklilere düşük faiz oranı ile kredi imkanı sunulacak. Vakıfbank, emeklilere 30 bin TL'ye kadar uygun faizli kredi imkanı sağlıyor ve bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Mart tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

Vakıfbank tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank, maaşını kendisine taşıyan ve 3 yıl boyunca bu şekilde kalmayı taahhüt eden emeklilere düşük faizli kredi desteği sağlayacağını duyurdu. Emeklilere, 30 bin TL'ye kadar uygun faizli kredi imkanı sunulacak ve başvuru şartları da kampanya kapsamında açıklandı. Ancak süre oldukça kısa. Emeklilerin bu fırsattan yararlanabilmeleri için 31 Mart tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Vakıfbank ayrıca, maaşını taşıyan emekliye banka promosyonu da sunuyor. Yani, 30.000 TL düşük faizli kredi desteği yanında Vakıfbank'tan 5.000 TL banka promosyonu almak da mümkün. 

Peki, Vakıfbank düşük faizli emekli kredisi başvuru şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...


Geri Dön