Kent Haberleri

Vakıfbank'tan flaş açıklama... Vakıfbank müşterileri önce önce baksın

Vakıfbank'tan konut almak isteyen müşterilerine ya da konut almayı düşünen diğer vatandaşlara yönelik önemli bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Kampanya duyurusunda kredi fırsatının detaylarına yer verildi.  VakıfBank, Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası ile anlaşmalı yüklenicilerin sıfır konutlarını satın almak isteyen müşterilere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor

Ziraat Bankası ve Halkbank'la birlikte açıklamaları en çok takip edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan ev almayı düşünen vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi kampanyası geldi. 

VakıfBank, Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası ile anlaşmalı yüklenicilerin sıfır konutlarını satın almak isteyen müşterilere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında, aylık %0,69 faiz oranı ve 180 ay vade imkanı ile konut sahibi olma fırsatı sağlanıyor.

YÜZDE 5 MİKTAR PEŞİN OLARAK ALINACAK

Yükleniciden, beyan edilen konut satış bedelinin %5'i kredi için taksit katkısı olarak peşin alınacak. İlk 3 yıl vadede yüklenici katkısı düştükten sonra kalan taksit tutarı hane gelirinin %30'undan fazla ise %30'unu aşan kısım kadar hazine katkısı sağlanacaktır.

VakıfBank Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası'nın koşulları ile ilgili detaylı bilgi almak için en yakın şubeye başvurabilir veya bankanın internet sitesinden bilgi edinebilirsiniz.

Kampanya kapsamında kullandırılacak kredinin bölgelere göre dağılımı aşağıdaki tabloda paylaşılmıştır:

Bölge: İstanbul - Azami Kredi Tutarı: 5.000.000 TL - Azami Konut Satış Bedeli: 9.000.000 TL - Azami Gelir: 80.000 TL
Bölge: Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Muğla - Azami Kredi Tutarı: 3.000.000 TL - Azami Konut Satış Bedeli: 5.000.000 TL - Azami Gelir: 65.000 TL
Bölge: Diğer Şehirler - Azami Kredi Tutarı: 2.000.000 TL - Azami Konut Satış Bedeli: 3.000.000 TL - Azami Gelir: 45.000 TL
VakıfBank, Yeni Evim Konut Kredisi Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olmayı hedefliyor.