Kent Haberleri

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...el araç alım satımı imkanı sunuyor

VakıfBank, taşıt kredilerinde sunduğu yeni bir kampanya ile müşterilerine güvenli ve kolay bir şekilde 2. el araç alım satımı imkanı sunuyor. Ön rehin teminatı yöntemi ile gerçekleştirilen bu kampanya, alıcı ve satıcıların araç alım satımını daha güvenli hale getiriyor.

Kampanyaya başvurular, VakıfBank Mobil uygulaması veya gass.vakifbank.com.tr üzerinden yapılabiliyor. Başvuru sonrasında, satış işlemi gerçekleşmeden önce satıcının araç satış bedeli garanti altına alınıyor ve alıcı da taşıt kredisi kullanabiliyor. Tescil işleminden sonra satış tutarı, satıcının hesabına VakıfBank güvencesiyle aktarılıyor. Bu sistem sayesinde müşteriler, araç alım satımında güvenli bir şekilde işlem yapabiliyor.

Kampanya kapsamında müşterilere 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranları sunuluyor. Kredi geri ödemesi ise farklı seçeneklerle yapılabiliyor. Müşteriler, aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebiliyor.

Kampanya koşullarına göre, 2. El Taşıt Kredisi tutarı, satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden belirleniyor. Şu şekilde bir ayrıma tabi tutuluyor:

Kredi vadesi ise satın alınacak aracın kasko değerine göre belirleniyor. Buna göre:

Kampanya kapsamında sunulan örnek taksit tutarlarına göre, örneğin 100.000 TL tutarındaki bir kredi için 48 ay vade ve %1.59 faiz oranıyla aylık 3.251,90 TL taksit ödenmesi gerekmektedir.

Kredi başvurularında kefil ön koşulu aranmamaktadır, ancak şubeler gerekli durumlarda kefil talep edebilirler. VakıfBank'ın kredi politikaları çerçevesinde başvurular serbestçe değerlendirme hakkı bulunmaktadır.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için müşteriler, en yakın VakıfBank şubesine uğrayabilir veya 0850 222 0 724 numaralı telefondan iletişim kurabilirler.

VakıfBank, kampanya süresini ve kampanya süresince kredi tahsis ücreti ve faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya koşulları ve müşteri bazlı değişiklikler yapma yetkisine sahiptir.

VakıfBank'ın 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası, müşterilerine cazip faiz oranları ve güvenli araç alım satım imkanı sunarak araç sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunmaktadır.