Kent Haberleri

Vakıfbank’tan kredi notu düşük olanlara kritik duyuru! Acilen göz atmak gerekiyor!

Kredi notu, bankaların en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Çoğu kişi ne yazık ki kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemiyor. Fakat Vakıfbank cephesinden kredi notu düşük olanları sevindirecek bir haber geldi. Vakıfbank bundan sonra kredi notu düşük olanlara da 10 bin Türk Lirası değerinde kredi desteği sağlayacak

Bundan sonra kredi notu düşük olan kişilere de kredi verilecek. Vakıfbank bundan sonra kredi notu düşük olanlara da 10 bin Türk Lirası değerinde kredi desteği sağlayacak. Sonuç olarak acil kredi ihtiyaçlarınızı Vakıfbank aracılığıyla karşılamaya başlayacaksınız.

Vakıfbank son günlerde iddialı kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Tam da bu noktada Vakıfbank’ın 10 bin lira ödeme gerçekleştirmek konusu ile ilgili kolay kampanyalara imza attığı da biliyor.

VAKIFBANK’TAN SEVİNDİREN HAMLE! 10 BİN LİRA NASIL ÇEKİLECEK?

Vakıfbank’tan sevindirecek bir hamle ile karşılaşan vatandaşlarda, 10 bin lira krediyi nasıl çekebileceklerini sorgulamaya başladı. İhtiyaç kredisi için başvurularını yapacak olan tüketiciler artık Vakıfbank mobil uygulaması aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilecek. Ayrıca artık Vakıfbank şubesine giderek başvurularınızı yapmanıza gerek kalmayacak. ATM veya online mobil uygulama aracılığıyla 10 bin lira kredi başvurusunu yapabileceksiniz.

İşte merak edilen tüm detaylar...

Bankaya başvurularınızı yaptıktan sonra hızlıca geri dönüş almaya başlayacaksınız. Onay aldıktan sonra ise bankaya gitmeye gerek kalmadan Vakıfbank’tan kredinizi çekebilirsiniz. Böylece nakit ihtiyacınıza hızlıca çare bulabilirsiniz! Üstelik Vakıfbank diğer bankalara kıyasla çok daha düşük faizli kampanyalarla etkili bir çalışmanın merkezinde yer alıyor! Ayrıca, başvuruyu online bir şekilde yapabiliyorsunuz.

VAKIFBANK ONLİNE VE ATM’DEN 10.000 TL KREDİ DESTEĞİ!

Vakıfbank çevrimiçi ve ATM’den 10 bin lira kredi desteği sayesinde dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Buna göre parasal gereksinimi olan kişiler her ne kadar kredi notu düşük olsa bile anında krediyi çekebilecek. Kredi notuna bakılmasan bundan sonra müracaatta tespit edilen her tüketici krediyi kapma şansını yakalamaya başlamış olacak. Vakıfbank düşük faizler ile ve 36 ay vadeyle ödeme imkanı tanımış bulunduğu krediyi anında çekmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede bütçenizi zorlamadan son derece kolay bir şekilde kredi çekebilmeniz de olası oluyor.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanlığı’ndan bir destek ödemesi daha! Çiftçiler bu parayı hemen alabilecek!

2023 EGM 10 bin polis alımı başvuruları başladı mı? Şartlar belli oldu mu? Başvurular ne zaman?

Altına ilişkin nokta atışı yorumlarıyla ünlenen ekonomistten tüyler ürperten açıklama! Altını olanlar baksın!