Otomobil

Vakıfbank'tan müjdeli haber! Fiat Fiorino 90 bin TL'den satılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu otomobillerden biri de Fiat Fiorino Cargo modeli oldu. Tam 90 bin Türk Lirasından satışa çıkarıldı. Otomobil satın almak isteyenler, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar haberimizde.Otomobil piyasasındaki fiyatlar, tedarik sorunları nedeniyle ciddi oranlara yükseldi

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Otomobil piyasasındaki fiyatlar, tedarik sorunları nedeniyle ciddi oranlara yükseldi. Hal böyle olunca da tüketici bütçesine uygun otomobil araştırmaya başladı.

0Vakıfbank elinde bulunun bütün otomobilleri, sektördeki rakamlara karşı daha uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu durumda da Vakıfbank otomobil ilanlarına ilgi, gün geçtikçe daha da çok artmaya başladı. Yüzlerce birbirinden farklı otomobil ilanı veren banka, ikinci el otomobilleri piyasa satış fiyatından daha uygun rakamlara satıyor.

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan otomobiller, fiyatlarının uygun olmasının yanı sıra bir sürü avantaj da sağlıyor. Bankaların satışa çıkardıkları otomobiller, açık arttırma yöntemi ile satılıyor.

Açık arttırma başlanmadan önce otomobile bir başlangıç fiyatı belirleniyor. Bunun sonucunda bankaların kendi web sitelerinden en yüksek teklifi veren, otomobili satın almaya hak kazanıyor.

Peki, Vakıfbank tarafından satış açıkarılan aracın özellikleri neler? Açık arttırmanın detayları nasıl? İşte cevabı...

Vakıfbank'tan piyasa değerinin altında araba fırsatı

Vakıfbank'ın otomobil ilanları arasında bulunan otomobilin markası Fiat, modeli ise Fiorino Cargo 1.3 M.HET 75 BG E4. Aracın dizel motoru manuel şanzıman ile kombine edilmiş.

Kilometresi 224.950 olarak hesaplanmış.  Arabanın model yılı da 2012. Fiat Fiorino modelinin kasa tipi minivan, motor hacmi ise 0 ile 1300 cc arasında ve rengi de beyaz. Bu Fiat'ın Fiorino modeli olan aracı, Vakıfbank tarafından 90 bin Türk Lirası başlangıç fiyatı ile satışa çıkarıldı.

Banka teminat tutarını 4 bin 500 Türk Lirası olarak belirledi. Açık artırmaya katılacak olan alıcılar, katılım bedeli olarak en az 500 Türk Lirası bankaya yatırmalı. Eğer otomobili satın almaya hak kazanamazsanız paranız banka tarafından iade ediliyor.

Fiat Fiorino modelinin Vakıfbank tarafından açık artırma ile satın almak istiyorsanız aşağıdaki linkten detayları öğrenebilirsiniz.

Editörün notu: Bu haber 15 Mart 2022 tarihinde 13:46'de hazırlanmıştır.
Hazırlandığı tarih itibariyle,
1 Dolar: 14,79
1 Euro: 16,29
1 gram Altın: 920,26

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Hyundai Bayon'dan 26 bin TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Citroen Berlingo'dan tam 10 bin 500 TL'lik indirim! İşte Mart 2022 Fiyat Listesi...

Citroen C4'ten 9 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Forino'dan 20 bin TL'lik indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Seat Ibiza'dan 12 bin TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Mini Cooper 5 fiyatları resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

FİAT FİORİNO İLANI İÇİN TIKLAYIN