Kent Haberleri

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan "Mobil Temassız Ödeme" kampanyası kapsamında, Vakıfbank kullanıcıları her 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 10 TL Worldpuan kazanacaklar

Vakıfbank, müşterilerine sunduğu yeni kampanya ile alışverişlerde kazanç sağlamayı amaçlıyor. 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan "Mobil Temassız Ödeme" kampanyası kapsamında, Vakıfbank kullanıcıları her 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 10 TL Worldpuan kazanacaklar.

 

Kampanya detaylarına göre, farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilen her 200 TL ve üzeri alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecek. Bu şekilde toplamda 100 TL'ye kadar Worldpuan kazanma fırsatı sunulacak. Ancak aynı gün içinde yapılan tek bir Mobil Temassız Ödeme alışverişi kampanyaya dahil olacak.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için alışverişlerini Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden "Cepte Kazan" bölümüne girerek "Hemen Katıl" tuşuna basmaları gerekmektedir. Kampanya katılımı 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilirken, peşin veya taksitli harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanya bazında müşteriler en fazla 100 TL Worldpuan kazanabileceklerdir. Worldpuan'lar, 7 Temmuz 2023 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartlarına yüklenecek ve bir gün sonra kullanıma açılacaktır. Worldpuan'ların son kullanım tarihi ise 22 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan Worldpuan'lar ise 23 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

 

Kampanya, Mobil Temassız Ödeme yöntemiyle yapılan alışverişlerde geçerli olup, Android ve NFC özelliği bulunan 5.0 ve üzeri sürümlü akıllı telefonlarda kullanılabilmektedir. Ancak işlem iptal/iade durumunda puanlar geri alınacak ve avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumlarda ilgili tutar kart borcuna yansıtılacaktır.

Vakıfbank, müşterilerinin alışverişlerinde daha fazla kazanç elde etmelerini hedefleyen bu kampanyayla, mobil ödeme teknolojisinin avantajlarını ve kolaylıklarını kullanıcılarına sunmaktadır. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere Vakıfbank'ın resmi internet sitesinden veya mobil uygulamasından ulaşılabilir.

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!
Asgari ücretlinin Samsung Galaxy S23 Ultra alması için ne kadar çalışması gerek? Samsung Galaxy S23 Ultra, lüks mü?
Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!
İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!