Kent Haberleri

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar... Vakıfbank da vatandaşlara yönelik yeni bir kampanyanın detaylarını duyurdu

Kamu bankaları, vatandaşları ikna etmek adına kampanya düzenlemeye devam ediyor. Vakıfbank da vatandaşlara yönelik yeni bir kampanyanın detaylarını duyurdu. 

Haziran ayının girmesi ile birlikte, pek çok banka yeni kampanyalarını duyurdu. Bu bankalar arasında kamu bankalarından olan Vakıfbank da bulunuyor. Vakıfbank’ın yapmış olduğu duyuruya göre, müşteriler hediye para kazanma fırsatı yakalayacaklar. 300 TL’ye kadar hediye para dağıtan Vakıfbank, bu kampanyası ile büyük ilgi topladı. Özellikle de alışveriş yapan Vakıfbank müşterileri, bu kampanya ile alışverişlerini daha ekonomik bir şekilde yapabilecekler. Banka, 3 bin TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterileri için 300 TL hediye para verecek. Böylece Vakıfbanklılar, alışverişlerinde 300 TL’ye kadar indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Haziran ayı ile birlikte yeni kampanyalar gelmeye başladı. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, müşterilerinin alışverişlerinde daha kazançlı olması için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bankanın duyurduğu yeni kampanyaya göre 3 bin TL ve üzeri alışverişeler için geçerli olacak 300 TL’lik hediye para verilecek. Superstep’ten yapılacak alışverişlere 300 TL hediye verecek olan banka, müşterilerin alışverişlerinden daha avantajlı bir şekilde çıkmasını hedefliyor.

Bankanın duyurusuna göre 300 TL hediye verilecek olan bu kampanya 5 Haziran tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar alışveriş yapan müşteriler, kampanyadan kolay bir şekilde faydalanabilecekler. 5 Haziran 2023 sonrasında ise yapılacak olan alışverişlerde, kampanya artık geçerli olmayacak. Bu nedenle kampanya fırsatından faydalanmak ve alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek isteyen müşteriler, 5 Haziran tarihine kadar alışveriş işlemlerini gerçekleştirmeliler.

Vakıfbank tarafından sunulan avantajlı alışveriş kampanyasında, müşterilere 300 TL’ye kadar Worldpuan kazanma fırsatı veriliyor. Bunun için Vakıfbank müşterilerinin, tek seferde 3 bin TL ve üzerinde alışveriş yapması bekleniyor. Ayrıca kampanya sadece Superstep mağazaları için geçerli olacak. Superstep üzerinden yapılacak olan online alışverişler de kampanyaya dahil edilecek.

Superstep mağazalarından ve online sitesinden, tek seferde 3 bin TL ve üzerinde alışveriş yapmış olan müşteriler, 300 TL’lik Worldpuan kazanmış olacaklar. Bu fırsattan faydalanabilmek için VakıfBank Mobil üzerinden başvuruda bulunmak gerekiyor. Bu mobil uygulamaya giriş yapan Vakıfbanklılar, “Cepte Kazan” bölümünden “Hemen Katıl” seçeneği ile kampanyaya hızlıca dahil olabilecekler.