09 / 05 / 2024

Vakıflar Beykoz Dergah-ı Şerif´i restore ettiriyor!

Vakıflar Beykoz Dergah-ı Şerif´i restore ettiriyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Beykoz´daki Dergah-ı Şerif ve Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi´nde olmak üzere iki taşınmazını restore ettirerek kiraya verecek



İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Beykoz´da eski eser Dergah-ı Şerif vasıflı taşınmazı restore karşılığı 32 yıllığına kiraya verecek. Beykoz Yalıköy´deki 6 bin 160 metrekare büyüklükte arsası olan eski eser için İstanbul Vakıflar bir milyon 810 bin TL tahmini bedel ve 54 bin 300 TL geçici teminat belirledi.
İstanbul Vakıflar´ın Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi´nde restore ettireceği diğer taşınmaz ise 142 metrekare büyüklükte arsaya sahip bulunuyor. Restorasyon karşılığı kiralanacak olan taşınmaz, açık teklif yöntemi ile 40 yıllığına yapılacak. İhalenin tahmin bedeli 245 bin TL, geçici teminatı da 7 bin 350 TL olarak tayin edildi. Her iki taşınmazında ihalesi 2 Ağustos günü gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


 


Geri Dön