Genel

Vakko Wedding House, Akaretler'de açılacak

SON iki yılda 70 milyon dolarlık yatırım yapan Vakko Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, 2010 yılında yüzde 15 büyüme hedeflediklerini kaydetti

Yeni mağazaların açılışı ile birlikte Nişantaşı'nda ciddi bir hareketlilik yaşanacağını söyleyen Hakko, şöyle devam etti: "Yatırımlarımıza şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman ara vermedik. İstanbul Nişantaşı'nda 2 ayrı mağazayı eşzamanlı olarak açmaktan ve yeni yıla yeni yatırımlarla girmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sırada Akaretler'de açacağımız Vakko Wedding House ve Ankara Arjantin Caddesi'nde konumlanan bin metrekarelik dört katlı yeni mağazamız var. Markalarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz." Hakko, 2009 yılını 200 milyon TL ciro ile tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Vakko, Nişantaşı'nda iki yeni mağaza açtı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, "2010'da yüzde 15 büyüme hedefliyoruz" dedi. Yeni mağazaların açılışıyla Nişantaşı'nda ciddi bir hareketlilik yaşanacağını söyleyen Hakko şöyle devam etti:
"Yatırımlarımıza şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman ara vermedik. Sırada Akaret'lerde açacağımız Vakko Wedding House ve Ankara Arjantin Caddesi'nde konumlanan bin metrekarelik dört katlı yeni mağazamız var. Vakko Grubu olarak 2009'u 200 milyon TL ciroyla tamamlamayı hedefliyoruz."
Milliyet