04 / 10 / 2024

Vali Nurullah çakır'dan Mobilya Dekorasyon Fuarı'na davet!

Vali Nurullah çakır'dan Mobilya Dekorasyon Fuarı'na davet!

çorum Valisi Nurullah çakır, çorum 'un tanıtımı için büyük önem taşıyan fuarların devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.




EXPO TR83 Fuarcılık tarafından çorum Ticaret ve Sanayi Odası 'nın (çTSO) katkılarıyla açılan '2. Mobilya ve Ev Dekorasyon' fuarını gezen çakır, fuarın  TR83 bölgesi (çorum, Amasya, Tokat, Samsun) kapsamına uygun olarak hazırlandığını  söyledi. Tüm çorumluları 20 Marta kadar devam edecek olan fuara davet eden çakır,  'Ev mobilyalarının yanında ofis mobilyalarını da barındıran bu fuara kurum  müdürlerimizi bizzat yönlendireceğim. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren iş  adamlarımız da yenilikleri görmek için çok uzaklara gitmeden kentimizdeki fuarı  gezmeli. Bu tür organizasyonlara özellikle yerel yönetimler olarak sahip  çıkmalıyız. Kentimizin tanıtımı için büyük önem taşıyan bu fuarların devam etmesi  arzusundayız' dedi.

Vali Nurullah çakır, mobilyadan ev aletlerine, yapı malzemelerinden ofis malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi içeren fuar alanındaki stantları  gezerek, firma yetkililerinden ticari faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Fuara, çakır 'ın yanı sıra Hitit Üniversitesi Rektörü Serdar Kılıçkaplan,  çorum Emniyet Müdürü Necmettin Emre, çTSO Yönetim Kurulu Başkanı çetin  Başaranhıncal, çorum Ticaret Borsası Başkanı Ömer Güney, çorum Esnaf ve  Sanatkarlar Odaları Birliği (çESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, İşžKUR çorum İl Müdürü  Zafer Eyvaz ve diğer kurum müdürleri katıldı.

AA


Geri Dön