03 / 05 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin dolara!

 Valle Lacus Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin dolara!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Kulak İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş nin grup şirketlerinden olan KLK Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş olarak 2012 yılında Büyükçekmece ve Basın Ekspres te iki farklı proje gerçekleştirecek



Büyükçekmece göl havzası alanında bulunan ValleLacus projesi 110.000 metrekare alan üzerinde 44 adet villadan oluşmaktadır. Toplam inşaat alanı 13 bin metrekare olarak belirlendi. Projede her villaya ait 2 bin metrekare özel bahçeler bulunuyor. Villalar Breeam International Sertifikası ile sertifikalandırıldı. 


Projede kullanılacak olan yenilenebilir enerji sistemleri ile villalara ait havuzların ısıtması da dahil olmak üzere ısınma maliyetleri minimize edilmiş durumda. Şehir merkezine olan yakınlığı ve kolay ulaşım imkanları sayesinde göl kenarında doğa ile içi içe bir yaşam sunuyor. Villa içinde doğal ışık geniş iç bahçe ile sağlanıyor.  Gün ışığı ve rüzgar yönlerine göre konumlandırma sayesinde gün ışığından maksimum fayda sağlanıyor. Vilların satış fiyatları 1.500.000 USD ve 1.750.000 USD arasında konum ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Villaların teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecektir. 


Fark yaratmak amacıyla tasarlanmış geniş bahçe alanlarına sahip olan ve uluslar arası kriterlere göre sertifikalandırılacak olan villalar iç fonksiyon özellikleri, düşük işletme maliyetleri ile şehrin karmaşasından uzakta rahat ve konforlu bir yaşam sunuyor. 

http://www.kulakco.com.tr

0 212-2830943


projeye sor



Geri Dön