21 / 07 / 2024

Vannuci banyolar için 14 farklı model tasarladı!

Vannuci banyolar için 14 farklı model tasarladı!

Tasarladığı 14 farklı banyo modeliyle denizin hareketliliğinden esinlenen Vanucci, evlere bu kez ‘su’ ve doğanın kendi esintisini getirdi




Dalga hareketinden esinlenerek çizilen Flutto modeli ile denizin engin hareketliliği banyolara taşınma fırsatı buldu.

Vanucci, ‘su’dan ve ‘doğa’dan ilham alarak tasarladığı 14 farklı modeliyle banyolara Flutto, Pietra, Pioggia, Foglia, Fiume, Dalia, Loto, Lavigne, Mare, Sirena, Goccia, Fontana, Rosa ve Alveo modelleri ile uzandı. Türkçede dalga anlamına gelen Flutto ise Vanucci banyo koleksiyonundaki en dikkat çekici model oldu. Bambu, satine ceviz, dumanlı karaçam, pelesenk gibi renkleri bulunan Flutto aynasındaki ‘dalga’ hareketi ile tablada ve boy dolapta da tekrarlanarak banyodaki dinamizmin bütünlüğünü devam ettirdi.

2008 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda ‘Ev Mobilyaları’ ve ‘Mutfak ve Banyo Mobilyaları’ kategorilerinde birincilik ödülü alan Vanucci markalı banyolar, Serkan Şimşir imzasını taşıyor. Masiften doğal ahşap kaplamaya, lakeden laminata, dokulu kapaktan cama kadar pek çok farklı malzemenin kullanıldığı Vanucci banyolarda şıklık, estetik ve fonksiyonellik ögelerine ağırlık verildi.
Milliyet


Geri Dön