30 / 04 / 2024

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon 'da yeni yıl heyecanı!

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon 'da yeni yıl heyecanı!

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon,   bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği, sürpriz hediyelerle dolu yeni yıl kampanyası devam ederken, düzenlenen etkinlikler de gencinden yaşlısına ziyaretçi akınına uğruyor  



1 Aralık"ta başlayan ve 31 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanya ile AVM Atapark mağazalarından aynı gün 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, her 50 TL"lik alışveriş için bir adet çekiliş hakkı elde edecek ve yapılan çekilişle iki adet Mercedes-Benz marka otomobil,   10 adet Acer marka notebook ve 50 adet Samsung cep telefonu hediyelerinden birini kazanacaklar.

AVM ziyaretçi akınına uğradı
Ziyaretçi akınının yaşandığı Varlıbaş AVM Atapark"ta,   devam eden yılbaşı kampanyası, sadece Mercedes otomobil ile sınırlı değil. Alışveriş merkezinde yılbaşı öncesi bir dizi eğlence etkinlik de devam ediyor. Ünlü balet Tan Sağtürk ve sahibi olduğu Bale ve Dans Akademisi"nin yılbaşına özel hazırlanan dans gösterisinde ziyaretçiler eğlenceli dakikalar yaşarken,   Türkiye"nin sevilen Yemek Danışmanı Emine Beder de, iki saat süresince uygulamalı yeni yıl yemek tarifleri verdi. Emine Beder ayrıca,   yemek yapmanın püf noktalarını anlattı ve ziyaretçilere pasta şekillerini gösterdi.

Yılbaşı etkinliklerine büyükler kadar çocuklar da ilgi gösterdi. Ünlü balet Tan Sağtürk için düzenlenen imza gününe, 20 yaşın altında çok sayıda genç ve çocukların katılmasını Tan Sağtürk şöyle yorumladı; œşžimdiye kadar imza günlerinde 20 yaş üstü hayranlarımız yoğun ilgi gösterirken şimdi küçük yaşta çocukların dansa ve sanata bu kadar meraklı olması, çağdaş yeni nesillerin geldiğinin önemli bir göstergesidir yorumunu yaptı.

Bölge halkının yeni iş, yaşam ve eğlence merkezi
Varlıbaş AVM Atapark Trabzon; food court alanı, 10 sinema salonu, hipermarket, mağazalar, eğlence alanları, yanında bulunan Trabzon yeni Belediye Hizmet Binası ile sadece Trabzon"un değil, bölge halkının iş, yaşam, eğlence merkezi olma özelliğini taşıyor. Geçmişten gelen tarihi ve kültürel zenginliği, günümüz ticaretiyle birleştirerek bölge ekonomisine dinamizm katan Varlıbaş AVM Atapark Trabzon, 02 Ekim 2010 tarihinde halka açılmıştı.

Doğu Karadeniz"in ekonomi ve ticaret merkezi olan Trabzon"un kültürüne, tarihi zenginliğine ve ticaretine değer katan Varlıbaş AVM Atapark Trabzon pek çok mağazanın yanı sıra kumaştan mücevhere, takıdan geleneksel Türk el sanatlarına ve yöresel yiyeceklere kadar birbirinden seçkin yöresel ürünü bir arada sunuyor.


Geri Dön