28 / 04 / 2024

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Firma: Kumko Yapı

Proje: Varyant Plus

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...



Kumko Yapı imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Satışların devam ettiği projede kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla ve 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Projede daire ve tapu teslimleri hemen yapılıyor. 

5 blok olarak yükselen Varyant Karşıyaka Plus'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 186 adet daire yer alıyor. Dairelerin 3.10 metre tavan yüksekliği ve geniş balkonları bulunuyor. 

Varyant Karşıyaka Plus projesinde süs havuzları ve güneşlenme terasları yer alıyor. Projedeki her dairenin 2 otopark alanı bulunuyor. Ayrıca projede yer alan 225 metrekarelik kapalı havuzu da İzmir'in en büyük kapalı konut havuzu olma özelliğine sahip. 

Varyant Karşıyaka Plus projesine bir çok sosyal donatı alanları yer alıyor. Projeden daire alanlara açık ve kapalı yüzme havuzu, baketbol sahası, hamam, squash, otopark, spa, pilates stüdyosu, fitness salonu gibi imkanlar sunuluyor. 

Adres: 6753 Sok. No:1 Karşıyaka - İzmir

Telefon: 0 (232) 325 32 32
Web adresi: http://www.varyantplus.com/


projeye sor



Geri Dön