18 / 05 / 2024

Varyap, Meridian for Business için 30 Mayıs 'ı bekliyor!

Varyap, Meridian for Business için 30 Mayıs 'ı bekliyor!

Emlak Konut GYO ile Varyap 'ın birlikte geliştirdiği Varyap Meridian projesi içinde yer alan   Meridian For Business 'ta yapılan açık artırmadan sonra taraflar, 30 Mayıs 'ta aynı fiyatlardan yeniden açık satış yapılması konusunda ortak karar aldı



Emlak Konut GYO ile Varyap 'ın birlikte geliştirdiği Varyap Meridian projesi içinde yer alan   Meridian For Business 'ta yapılan açık artırmadan sonra taraflar, 30 Mayıs 'ta aynı fiyatlardan yeniden açık satış yapılması konusunda ortak karar aldı.
Varyap tarafından yapılan açıklamada Meridian for Business binasının satışa sunulan 134 ofis ünitesinin baz fiyatlarını oluşturmak için yapılan açık artırma ilanına toplam 2.5 katı talep geldiği bilgisi aktarıldı. Açıklamada, bu yöntemin tercih edilmesinin nedeni, “Açık artırma sonuçlarını takiben realizasyona geçmek üzere kurumumuza başvuru yapıldı. Açık artırma sonucu yapılan satışlar bu hafta iki kurum tarafından değerlendirilerek uygun görülenler onaylanacak, uygun görülmeyenler iptal edilecektir. Gelen yoğun talep binanın satışa açılmamış ünitelerinin satış stratejisini ve fiyat artışını belirlemede de yönlendirici olacaktır ” ifadeleriyle açıklandı.
Meridian for Business projesinde yer alan 134 ofisin alanları 45 ila 1.000 metrekare arasında değişirken fiyatları 376 bin TL 'den başlıyor ve 850 bin TL 'ye kadar yükseliyor.  


Geri Dön