26 / 06 / 2024

Varyap Meridian ikinci uluslararası ödülünü aldı

Varyap Meridian ikinci uluslararası ödülünü aldı

Varyap Meridian, Overseas Living dergisinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği `Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri 2010' kapsamında bir ödül daha kazandı



Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılan yüzlerce proje arasından `En İyi Gelişim' kategorisinde ödüle değer görülen proje, geçtiğimiz ekim ayında da `Gayrimenkul Oscarları' olarak bilinen `Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri' yarışmasında, Avrupa'nın `En İyi Gayrimenkul Projesi' ve `En İyi Yüksek Bina' dalında iki ödül almıştı.

İstanbul'da yeni bir dalga
Yarışmanın sonuçlarının açıklandığı Overseas Living dergisi projeyi, "İstanbul'da yeni bir dalga oluşturan ve dünyada imrenilen bir üne sahip" proje sözleriyle nitelendirdi. 
Lüks Yaşam Tarzı 2010 ödüllerini kazanan diğer ülke ve projeler arasında; İspanya'dan `La Zagaleta Country Club' projesi, Karaipler'in doğusunda bulunan St. Lucia ülkesiden `Cap Gayrimenkul Acentesi', Dubai'den `The Cube Residence'  ve Portekiz'den `Pine Hills Residence' projeleri ile Slovenya'dan `Villa Urbana Residence' projesi yer aldı.
 410 bin metrekarelik alanda hayat verilen Varyap Meridian, 450 ayrı daire tipinden oluşuyor.  Prens adaları ve Marmara denizini panoramik olarak gören projenin tasarımında güneş enerjisi kaybını en aza indirme  ve yağmur suyunun etkin kullanımı özellikle dikkat çeken unsurlardan.
Tebernüş KİREÇCİ

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Varyap'a uluslararası ödül

Gayrimenkul yatırımcıları ve seyahat edenler için dünyanın dört bir yanındaki emlak ve turizm fırsatlarını sunan Overseas Living dergisinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Lüks Yaşam Tarzı Ödülleri 2010' kapsamında Varyap Meridian bir ödül daha kazandı.
 
Varyap Meridian, yüzlerce proje arasından 'En İyi Gelişim' kategorisinde ödüle değer görüldü.
Zaman


Geri Dön