27 / 04 / 2024

Varyap Meridian Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?

Varyap Meridian Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?

Firma: Varyap

Proje: Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel

Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesi Varyap Meridian Business'ın 18 ve 27. katları arasında planlanıyor. Peki Eylül ayında tadilat işlemlerinin başlayacağı Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?



Varyap Meridian Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?


Varyap tarafından hayata geçirilen  Varyap  Meridian Business'ta  Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel  açılacak. 18 ve 27. katlar arasında tasarlanan Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesi 163 oda ve 328 yatak kapasiteli olarak tasarlandı.


Kaba inşaatın tamamlandığı Meridian Business'taki Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesi ile finans merkezi ve ofis alanlarının sebebiyle oluşacak konaklama ihtiyacını karşılaması bekleniyor.



Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesinde neler olacak?


Toplam 38 bin 119 metrekare kapalı alana sahip olan Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesinde toplam 163 oda, 328 yatak, 2 adet 150 kişilik lokanta, 2 adet 40 kişilik açık yemek alanı, 800 kişilik lokanta, 150 kişilik özel yemek ve kokteyl salonu, 100 kişilik çok amaçlı salon, 100 kişilik tiyatro salonu, 80 kişilik toplantı salonu, 3 adet 50 kişilik toplantı salonu, 100 kişilik bar salonu, 150 kişilik pasta salonu, açık yüzme havuzu, aletli jimnastik salonu, 4 adet masaj odası, 2 adet sauna, 2 adet buhar odası, 2 adet cilt bakım odası, bay-bayan kuaför, 2 adet satış ünitesi ve 150 araçlık kapalı otopark yer alacak.



Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?


Bu yıl Eylül ayında odalardaki tadilat işlemlerinin başlayacağı Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel projesinin 2015 yılının üçüncü çeyreğinde hizmete açılması hedefleniyor.



Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel nerede?

Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel adres: Morsümbül Sok. Barbaros Mahallesi Varyap Meridian Business Ataşehir - İstanbul



Varyap Meridian Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel ne zaman açılacak?


Tel: 0216 688 48 05

Web: www.varyapmeridian.com

Gülcihan YELKENCİ /  Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön