Genel

Varyap Meridianda Kasım'da hayat başlıyor! 3 bin 860 TL peşinatla!

Dünyanın En İyi Mimari Projesi ödüllü Varyap Meridian son satışlarını yapmaya başladı. Kasımda ilk etap teslimlerinin başlayacağı Varyap Meridianın yeni ve çok avantajlı ödeme koşulları yurt içi ve yurt dışındaki alıcılar tarafından büyük ilgi görüyor

İstanbulun yeni finans merkezi Batı Ataşehirde inşa edilen Varyap Meridianın son etabı olan Varyap Grand Tower ve Meridian for Business satışları başladı. Varyap Grand Towerda daire fiyatları 386 bin TLden başlarken, sınırlı sayıda ve değişik büyüklüklerdeki işyeri ve mağazaların önümüzdeki ay açık artırma yöntemi ile satışa çıkacağı belirtiliyor.

8 farklı ödeme planıyla satışa sunulan dairelerde stüdyodan 4+1e kadar farklı tiplerde daire seçenekleri bulunuyor. Türkiyenin LEED kriterlerine uygun inşa edilmiş ilk yeşil projesinde 1500 lüks konutun yanı sıra Türkiyenin 7 yıldızlı ilk iş, otel ve kongre merkezi olan Meridian for Business, değişik büyüklükte mağazalar ve iş yerleri ile şekillenen şehir meydanı yer alıyor. Dünyanın önde gelen otel zincirlerinin de ilgisini çeken projede, çok yakında Türkiyeye ilk kez giriş yapacak bir otelle anlaşma yapılacağı belirtiliyor.

Varyap Meridian Grand Towerın yeni ödeme sistemine göre, daire fiyatının yüzde 1i peşin alınıyor ve %0  ile  %0.90 arasında değişen oranlarda Varyap faiz oranı uygulanıyor. Yüzde 0 faiz uygulamasının geçerli olduğu ödeme seçeneklerinde, 6 ayda bir ödemeli 3 taksit, 12 ay sonra tek ödeme veya 18 ay eşit taksit olacak şekilde vadeler sunuluyor. Belirtilen faiz oranlarının banka faiz oranlarının çok altında olması dikkati çekiyor.

Varyap CEOsu Erdinç Varlıbaş tarafından yatırımcısına kazanç rekoru kırdıracağı belirtilen Varyap Meridianın, Nisan 2009dan bugüne kadar ulaşılan fiyatlar arasındaki kazancın, aynı zaman dilimi içinde Altın, Dolar, Euro, Hazine Bonosu ve Devlet Tahvili gibi yatırım araçlarının getirilerinin çok üzerinde olduğunun altı çiziliyor. Varyap Meridian Grand Tower dairelerinde 5-24 metrekare arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri ve 4-65 m² arasında değişen teraslar yer alıyor. Sakinlerine açık ve kapalı yüzme havuzu, yüksek tavanlı kapalı otopark alanı ve en üst katında sosyal tesis ve seyir terası sunan Varyap Meridian Grand Towerın tasarımı gereği her kattaki dairelerin planları da birbirinden farklılık gösteriyor.

Tasarımı RMJM New York tarafından yapılan ve çeşitli yarışmalardan önemli ödüller kazanan Varyap Meridian, sahiplerine çevreci, prestijli ve ileri teknolojik donanıma sahip bir yaşam alanı sunacak. Yenilenen ödeme koşulları ve diğer detaylar için www.varyapmeridian.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

444 40 30 

www.varyap.com.tr

http://www.varyapmeridian.com

 

Varyap Meridian'dan görüntüler için tıklayınız