29 / 04 / 2024

Varyap Plaza Ofis Projesi'nde 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Varyap Plaza Ofis Projesi'nde 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Pendik'te inşa edilen Varyap Plaza Ofis Projesi'nde 63 metrekarelik ofislerin fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2013 yılının ilk ayında yapılacak



9 katlı tek bloktan meydana gelen  Varyap Plaza  Ofis Projesi'nde ofis satışları devam ediyor. 32 dönümlük alana kurulan  Varyap  Plaza'da 278 ofis ve ticari alan yer alıyor. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.  A tipi ofis ihtiyacını karşılamak üzere 100 milyon TL yatırımla inşa edilen Varyap Plaza projesinde satışı devam eden ofislerin fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Bu ofislerin alanları ise 63 metrekare. Projede yüzde 50 peşinatla Halkbank'tan 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Firma bünyesinde ise 18 ay vade yapılıyor. Bu vadelendirme sisteminin ilk 3 ayında faiz uygulanmıyor.


Pendik Marina’nın yanı başında bulunan Varyap Plaza projesi Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi'ne oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 


Varyap imzası taşıyan Varyap Plaza Ofis Projesi'nde ikinci kattan itibaren panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası izlenebiliyor. Projedeki ofislerin yüzde 70'inden fazlası satılmış durumda. Projedeki ofislerin alanları 55 metrekare ile 325 metrekare arasında değişiyor. 


Varyap Plaza Pendik'te fotokopi merkezi, toplantı salonları, kuaför, eczane, kuru temizleme gibi ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar bulunuyor. 


444 54 56

 

http://www.varyapplaza.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön