28 / 04 / 2024

Varyap Plaza Pendik, bugün görücüye çıkıyor! Metrekaresi 3 bin TL'ye!

Varyap Plaza Pendik, bugün görücüye çıkıyor! Metrekaresi 3 bin TL'ye!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş'ın ev sahipliğinde, bugün saat 10.00'da Ceylan Intercontinental Otel'de, Varyap'ın Pendik'teki yeni projesi açıklanacak. Varyap Plaza olarak bugün reklama çıkan proje her türlü ofis ve iş yeri ihtiyacına cevap verecek



Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş'ın ev sahipliğinde, bugün saat 10.00'da Ceylan Intercontinental Otel'de, Varyap'ın Pendik'teki yeni projesi açıklanacak. Varyap Plaza olarak bugün reklama çıkan proje her türlü ofis ve iş yeri ihtiyacına cevap verecek.

Varyap Plaza'da bağımsız bölümlerin ortalama metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Anadolu Yakası'nın ilk yatay konsepti ofis projesi olması yanı sıra proje aynı zamanda Anadolu Yakası'nın ilk yeşil plaza özelliğine sahip. 9 katlı tek bloktan meydana gelen Varyap Plaza'nın inşaatı şu an 3. katında. 18 ay sonra teslim edilmesi planlanan Varyap Plaza, Maltepe'den Pendik'e doğru giderken E-5 üzerinde konumlanıyor.

49 metrekareden 3 bin 590 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 123 ticari birimden oluşan Varyap Plaza, Pendik, Tuzla Tersaneleri, Gebze-Harem D-100 Karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Haydarpaşa-Tuzla Trenyolu gibi ulaşım olanaklarının merkezinde, ticari açıdan eşsiz bir noktada yer alıyor.

Türkiyede ve dünyada ticaretin stratejik noktalarından biri olan Pendik, bölgenin en prestijli projelerinden Pendik Varyap Plaza ile gelişiyor ve hak ettiği değere kavuşuyor.

Restoranları, gıda ve yapı marketleri ile hayatı kolaylaştıran, profesyonel işletme sistemi ile A tipi ofis kavramını bölgeye ilk defa getiren Varyap Plaza iş yaşamına yeni, kalite standartlarını yükselten bir bakış açısı getiriyor.

İstanbulun yükselen değeri Pendik Varyap Plaza, hem iş yaşamı hem de yatırım için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Varyap tüm faaliyetlerini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgeleri çerçevesinde sürdürüyor.

Satış Ofisi

Barış Caddesi
Esenyalı mahallesi Uygar sokak
PENDİK/İSTANBUL

Tel: 0216 494 04 09
444 54 56

www.varyapplaza.com

www.varyap.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön