25 / 06 / 2024

Varyap yeni yılı konserlerle karşıladı!

Varyap yeni yılı konserlerle karşıladı!

Yapılan çekilişle bir şanslı Varyap Meridian müşterisi Jaguar marka otomobilin sahibi olurken, 5 Varyap Meridian müşterisi de 5 bin TL değerinde yurtiçi tatil kazandı



Varyap Meridian müşterileri yılbaşını, Işın Karaca konseri ve Jaguar hediyesi ile karşıladı. Varlıbaş Holding tarafından 35. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen yılbaşı kutlaması, 25 Aralık Cumartesi gecesi, Batı Ataşehir’deki Galeri Varyap’ta gerçekleştirildi.

Varyap Meridian’ın, geçtiğimiz ay yapılan 2010 yılı Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yarışması’nda "Dünyanın En İyi Mimari Projesi" ödülünü kazandığını hatırlatan Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, “Yeni yılı karşıladığımız bugünlerde Varyap Meridian projesi ile aldığımız Dünyanın En İyi Mimarisi ödülünü, tüm müşterilerimizle birlikte kutluyoruz” dedi. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş da, müşterilere projenin gelişimi hakkında bilgiler verdi.

Jaguar çekilişinde büyük heyecan
Caz sanatçısı Tufan Ünalp’ın piyanist olarak renk kattığı gecede, Işın Karaca, sahne aldı.  Davetliler, Tufan Ünalp ve Işın Karaca’nın muhteşem caz ve pop performansı ile coşku dolu bir gece yaşarken, Jaguar marka otomobil çekilişi sırasında büyük bir heyecan yaşandı.

Beş kişi yurt içinde tatil kazandı
534 kişi arasından yapılan çekilişte, Varyap Meridian’da ev sahibi olan İsmail Kerem Erginoğlu, Jaguar marka otomobilin sahibi oldu. 5 Varyap Meridian müşterisi de, 5 bin TL değerinde yurtiçi tatil kazandılar.

Gece, havai fişek gösterisi ile sona erdi.


Geri Dön