Teknoloji

Vatan Bilgisayar’da 200 TL ParafPara kazanma fırsatı!

Eylül ayı kampanyalarına Vatan Bilgisayar da katıldı. 1 Eylül ile 30 Eylül arasında Vatan Bilgisayar’dan Para Card ile tek seferde yapacağınız 2 bin TL ve üzeri alışverişe 100 TL ParafPara hediye edilecek.  Daha bitmedi. Bitmedi üstelik de 9 taksit fırsatı var

Belirtilen tarihler arasında tek seferde 5000 TL ve üzeri alışverişe ise verilen ParafPara ödül miktarı 200 TL…. Bitmedi üstelik de 9 taksit fırsatı var. 

Gelelim okuyanları heyecanlandıracak bu kampanyanın detaylarına… Öncelikle kampanya 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com.tr’de geçerli… ParafPara kazanmak için tek seferde 2000 ve üzeri ile 5 bin TL ve üzeri alışverişiniz yapmanız gerekli. Tek seferde 2000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 100 TL, 5000 TL ve üzeri alışveriş yapana da 200 TL ParafPara ödülü verilecek. 
Kampanyaya katılabilmek için Paraf Mobil’den ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamanız ya da cep telefonunuzdan ‘VATAN’ yazıp 3404’e SMS göndermelisiniz.

Alışverişler sonrasında kazanılan ParafPara’lar kazanımın ertesi günü kartınıza yüklenecek. ParafPara hediyenizi tüm PArafPara üyesi işyerlerinde kullanabilirsiniz.
Kazandığınız ParafPara hediyenizi kullanmak için son gün 18 Aralık 2022 tarihi olacak. O tarihe kadar kullanılmayan ParafParalar 19 Aralık’ta geri alınacak.
Herkesin kampanyadan sadece bir kez yararlanabilme hakkı var. Kampanyadan en fazla kazanılacak ParafPara miktarı ise 200 TL… Kampanya kapsamında alışverişlerinizde en fazla 9 taksit imkanı var.  Telekomünikasyon ürünleri alımınızda taksit imkanı yok. Elektronik eşya ürünleri aldığınızda ise fiyatı 5 bin TL’nin üzerinde olan televizyon alışverişinde 4 taksit sınırı var. 


Alışveriş işlemlerinin Paraf POS’lardan gerçekleştirilmesi zorunlu. 

Paraf , Parafly, Parafree ve sanal  kartlar kampanyaya dahildir. Business kartlar, HalkCard ,Debit kartlar, ek kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ise maalesef kampanyaya dahil değil.

Alınan ürünün iade ya da iptal edilmesi halinde iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil olmayacak.Diyelim ki aldığınız ürünü iade ettiniz ve geri kalan tutar kampanya için gerekli tutarın altına düştü, bu durumda da verilen ParafPara geri alınacak.