01 / 05 / 2024

Vatan Bilgisayar'dan LG NanoCell TV'ye 1200 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan LG NanoCell TV'ye 1200 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyon'a 1200 TL indirim uyguladı. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olan LG'nin Mayıs indirimleri devam ediyor. İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyona 1200 TL indirim yaptı. Her geçen gün yeni nesil teknolojisi ile fark yaratan ürünleri tasarlayıp bizlere sunan LG'nin beyaz eşyaları, geniş hedef kitlesine ulaşan en önde gelenlerden birisi.

LG NanoCell televizyon, gerçek 4K kalitesine sahip nefes kesici gerçek renkleri deneyimleyin. NanoCell yaklaşık 8 milyon piksel ile standart HD televizyonlardan daha keskin ve daha detaylı görüntüler sunuyor. Yüksek çözünürlük ile NanoCell teknolojisi bir araya gelerek uluslararası standart televizyonların üzerinde bir 4K deneyim yaşama şansı sağlıyor.

Vatan Bilgisayar dan LG NanoCell TV ye 1200 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

LG NanoCell, renkleri filtrelemek ve daha canlı göstermek için NanoCell teknolojisi olan nanopartikülleri kullanır ve RGB dalga boylarındaki tüm bozuklukları ortadan yok eder. Bu şekilde, ekranınızda sadece gerçek ve doğru renkler ile daha canlı bir görüntü elde edersiniz.


Peki, Vatan Bilgisayar'da LG NanoCell televizyon fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs fiyat listesi...


Geri Dön