Beyaz Eşya

Vatan Bilgisayar'dan LG NanoCell TV'ye 1200 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyon'a 1200 TL indirim uyguladı. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olan LG'nin Mayıs indirimleri devam ediyor. İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...Her geçen gün yeni nesil teknolojisi ile fark yaratan ürünleri tasarlayıp bizlere sunan LG'nin beyaz eşyaları, geniş hedef kitlesine ulaşan en önde gelenlerden birisi

Vatan Bilgisayar, LG NanoCell televizyona 1200 TL indirim yaptı. Her geçen gün yeni nesil teknolojisi ile fark yaratan ürünleri tasarlayıp bizlere sunan LG'nin beyaz eşyaları, geniş hedef kitlesine ulaşan en önde gelenlerden birisi.

LG NanoCell televizyon, gerçek 4K kalitesine sahip nefes kesici gerçek renkleri deneyimleyin. NanoCell yaklaşık 8 milyon piksel ile standart HD televizyonlardan daha keskin ve daha detaylı görüntüler sunuyor. Yüksek çözünürlük ile NanoCell teknolojisi bir araya gelerek uluslararası standart televizyonların üzerinde bir 4K deneyim yaşama şansı sağlıyor.

LG NanoCell, renkleri filtrelemek ve daha canlı göstermek için NanoCell teknolojisi olan nanopartikülleri kullanır ve RGB dalga boylarındaki tüm bozuklukları ortadan yok eder. Bu şekilde, ekranınızda sadece gerçek ve doğru renkler ile daha canlı bir görüntü elde edersiniz.


Peki, Vatan Bilgisayar'da LG NanoCell televizyon fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs fiyat listesi...

LG NanoCell'in dev ekranı ile ve yüksek çözünürlüğü sayesinde filmleri sinema da değil evde izlemek isteyeceksiniz! LG NanoCell televizyon Ultra geniş ekran ile izleme deneyiminizi en üst düzeye çıkarır. Filmler, spor, oyunlar ve devasa yüksek çözünürlüklü ekranlarda görüntülendiğide her zamankinden daha da sürükleyici hale gelir.

Yeni tasarlanan kumandası ile tek tuşa dokunarak ya da sesli komut vererek televizyonunuzu çok rahat şekilde kontrol edebilirsiniz. Kumanda olmadan da kendi sesinizle televizyonunuzu yönetebilirsiniz. Başka içerikleri izlerken, maç bildirimleri oyunlardan önce ve sonra sizi bilgilendiriyor. LG Al ThinQ yapay zeka teknolojisi ile beğendiğiniz içerikleri ve uygulamaları karmaşık adımlarla değil, kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 

Menşei:Güney Kore
Garanti: 24

Teknik Özellikler
Hoparlör Gücü: 20 W

İşlemci Özellikleri
İşlemci:Quad Core Processor 4K

Ekran Özellikleri
Çözünürlük: 4K Ultra HD
Ekran Boyutu:55 inch
Ekran Boyu (cm): 139
Çözünürlük (Piksel): 3840 x 2160
Tarama Hızı: 1000 Hz
Görüntü Formatı: 16:9

Bağlantı Özellikleri + Portlar
USB: Var
HDMI: Var
Wi-Fi: Var
Bağlantı Özellikleri:Wi-Fi
Bağlantı Özellikleri: Ethernet
Bağlantı Özellikleri: Bluetooth
Bağlantı Özellikleri: 3x HDMI
Tuner: Var

Güç
Enerji Sınıfı    G

Kasa
Ambalaj Genişliği: 810
Ambalaj Derinliği: 162
Ambalaj Yüksekliği: 1360
Ağırlık: 19,6 kg

Monitör
Monitör Tipi:Ultra HD
Monitör Tipi: LED
  
Arayüz
Smart: Var
WebOS: Var
Smart Tv: Var
Arayüz: WebOS

Diğer
Dahili Uydu Alıcı: Var

Çözünürlük
Ultra HD:Var

LG NanoCell TV 5 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ

LG NanoCell TV fiyatı:11.999 TL yerine sadece 10.799 TL

Editörün Notu: Bu haber 4 Mayıs 2022 tarihinde saat 12.32'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 83 kuruş, Euro 15 lira 62 kuruş, altının gramı ise 909 lira 52 kuruş değerindedir.

A101'den Oppo Reno 5 Lite'a inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden şimdi alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22'de değişim fırsatı şimdi başladı! 15 bin 999 TL indirim! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...