Ekonomi

Vatandaş şokta! Bankalar kredi kullanımını durdurdu!

Bankacılık kaynakları hem müşterilerin şu an için ne yapacağını bilmemesi hem de bankaların kime ne vereceğini bilemediğinden bugün için kredi işlemi yapmadıklarını dile getirdi.Artık bankacılık sektörü hem kime kredi verdiğini denetleyecek hem ne kadar verebileceğinin kararını kendisi verecek ayrıca da o kredinin yerinde kullanılıp kullanılmadığını takip edecek

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'nun son kararı işin takibini de bankalara veren yeni bir düzenleme getirdi. Artık bankacılık sektörü hem kime kredi verdiğini denetleyecek hem ne kadar verebileceğinin kararını kendisi verecek ayrıca da o kredinin yerinde kullanılıp kullanılmadığını takip edecek. Son iki sorumluluk için zaten daha evveç BDDK bankaları sorumlu tutmuştu. Son düzenleme ise bankacılık sektörü kaynakları tüzel müşterilere kredi kullanımına bir ‘es’ verdiklerini söyledi.

Bankacılık kaynakları hem müşterilerin şu an için ne yapacağını bilmemesi hem de bankaların kime ne vereceğini bilemediğinden bugün için kredi işlemi yapmadıklarını dile getirdi. ‘Sakın yanlış yapmayalım’ düşüncesiyle kredi kullanımını durdurduklarını belirten bir diğer bankacılık sektörü kaynağı sektörün gece yarısı kararnamelerine genelde alışık olsa da yine de uygulamanın tam olarak nasıl yürüyeceğini kavramak için birkaç gün geçici olarak kredi kullandırmaktan kaçındıklarını belirtti.

Akaryakıt zamları o sektörü bitirdi! Tek tek iflas ediyorlar

İTO'dan çok önemli 'asgari ücret' çağrısı

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!