01 / 05 / 2024

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.



Vault Karaköy, The House Hotel son olarak, dünyanın en prestijli yayınlarından biri olarak kabul edilen New York Times’da kendine tam sayfa yer buldu. 


Otelden övgüyle bahseden yazıyı http://www.nytimes.com/2015/05/10/travel/hotel-review-vault-karakoy-in-istanbul.html?_r=0 adresinde görebilirsiniz.



Travel + Leisure dergisinin “2015 yılında seyahat edilecek en iyi yerler” listesinde kendine yer bulan Vault Karaköy, The House Hotel’den yayında beğeniyle bahsedildi. Otelin eski banka kimliğini korumasına vurgu yapan Travel+Leisure, binanın kafesli asansörüne, banka kasasını andıran barına ve tarihi cephesine dikkat çekti.



Dünyanın en önemli seyahat yayınlarından Condé Nast Traveller ise Vault Karaköy, The House Hotel’e “2015’te nerede kalmalıyız?” listesinde yer verdi.Vault Karaköy, The House Hotel, Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor. 



Geri Dön