Genel

Ve restorandaki özel ısıtmalı teras soğuk havaları ısıtıyor!

İşkadını Aylin Tahincioğlu, Palladium AVM'de açtığı 'Ve...' adlı restoranıyla ilgili ilk kez Şamdan Plus dergisine konuştu. öykü Yazıcıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Aylin Hanım, mekanıyla ilgili şu bilgileri verdi...

İşkadını Aylin Tahincioğlu, Palladium AVM'de açtığı 'Ve...' adlı restoranıyla ilgili ilk kez Şamdan Plus dergisine konuştu. öykü Yazıcıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Aylin Hanım, mekanıyla ilgili şu bilgileri verdi:

■ Yemek yemeyi çok seyiyorum. Yeni mekanlarda, yeni dereyünlere çok açık birisiyim. Eşimleseyahatlerimizde zamanımızın önemli bölümünü yeni restoranlarda farklı tatlar denemekle geçiriyoruz. Zaten 'Ve...'de bu gezilerin ve keşiflerin bir birikimidir.

MEKAN 250 METREKARE
■Palladium çok kısa zamanda Anadolu yakasının en seçkin alışveriş-merkezi oldu. Burada ihtiyacımız olan büyük mekanlar bulabilmemiz kararımızı etkiledi.
■'Ve...', lounge, restoran ve teras olmak üzere üç ayrı bölümden oluşuyor, tç mekan lounge ve restoranı kapsayan 250 metrekarelik alana sahip. Terasımız da yine iç mekanımız kadar ferah.

KIŞLIK TERASIMIZ VAR
■Terasımızdaki homojen ısıtma sistemi sayesinde soğuk kış gecelerinde bile gelen misafirlerimize yazı yaşatabiliyoruz. Bu 'Ve...'yi farklı kılan özelliklerimizden biri.
■Mimari detaylara özen gösterdik. Misafirlerimizin şık ve huzurlu bir mekanda vakit geçirmelerini sağlamak, hem göz- ş lerine hem de damaklarına görsel bir şölen sunabilmek istedik.
Sabah Günaydın