Genel

Vefa Prefabrike Yapı Fuarında ziyaretçilerini bekliyor!

Bu yıl ziyaretçilerin fuar giriş davetiyeleri ve fuar kutuları Vefa Prefabrik Yapılardan. facebook.com/VefaPrefabrike adresindeki Vefa Prefabrike Yapılar'ın Facebook  Vefa Prefabrike Yapılar Uluslararası 2011 Yapı Fuarında işaretlenmesi bekleniyor

 Bu yıl ziyaretçilerin fuar giriş davetiyeleri ve fuar kutuları Vefa Prefabrik Yapılardan. Bunun için fuara gelmeden önce facebook.com/VefaPrefabrike adresindeki Vefa Prefabrike Yapılar'ın Facebook sayfasının beğenilmesi ve sayfa üzerinde oluşturulan Vefa Prefabrike Yapılar Uluslararası 2011 Yapı Fuarında etkinliğinde Katılıyorum seçeneğinin işaretlenmesi bekleniyor.

Yapı Fuarı 2011de müşterilerini ve ziyaretçilerini açık alandaki 128 metrekarelik standında bekleyen Vefa Prefabrike Yapılar, bu yıl ziyaretçilerin, fuara girmeden hemen önce Açık Alandaki standına uğrayarak fuar giriş davetiyelerini ve fuar kutularını alabilmelerini de sağlıyor. Bunun için fuara gelmeden önce facebook.com/VefaPrefabrike adresindeki Vefa Prefabrike Yapılar'ın Facebook sayfasının beğenilmesi ve sayfa üzerinde oluşturulan Vefa Prefabrike Yapılar Uluslararası 2011 Yapı Fuarında etkinliğinde Katılıyorum seçeneğinin işaretlenmesi bekleniyor.

Ayrıca Vefa Prefabrike Yapılar standının krokisi fuara ulaşım için ziyaretçilerin kullanımına sunulurken, isteyenler fuar ziyaretini takvimine otomatik olarak ekleyebiliyor.