26 / 06 / 2024

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.



Ekonomideki belirsizlikler nedeniyle vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Yatırımcının güvenli limanı olan konut da artık akıllarda soru işaretine neden oluyor. Ev sahibi kiracı kavgaları yüzünden kira geliri için konut almak birçok kişi için yatırım alternatif olmaktan çıktı.

Borsa yatırımcısı Levent Ağan, https://twitter.com/leventagan X sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 178 bin takipçili Levent Ağan, Koç Holding’in kurucusu Vehbi Koç’un “Yatırım yapacaksan arsa al. Arsa altındır. Üstüne bina yaparsan gümüş olur. İçine de kiracı sokarsan teneke olur” sözünü paylaştı.

Vatandaştan, “Kiracı oturuyorsa teneke, boşuna Koç olmamış rahmetli”, “Hele şimdi teneke daha değerli kaldı. Birine beddua edeceksensen ev alıp kiraya ver desen yeridir” yorumları geldi.  

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

Kiracılı ev alan mağdur ev sahibi: 8 aydır evden çıkmıyor, bu masrafları misliyle kiracıdan alacağım!

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Arsa ve tarla yatırımı için Bursa ve çevresinde gelecek vadeden bölgeler

 


Geri Dön