30 / 04 / 2024

Veliefendi Evleri fiyat!

Veliefendi Evleri fiyat!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Veliefendi Evleri fiyat listesi ve ödeme koşulları haberimizde bulunuyor.



İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen  The İstanbul Veliefendi  Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanan proje 15 blok ve 1 rezidans kule olarak tasarlandı.


Veliefendi Evleri fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Proje Lokasyon olarak Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Zeytinburnu Veliefendi Evleri sosyal yaşam alanları içerisinde açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, kuru temizleme, oda servisi, kuaför, bellboy, fitness center, reception, concierge, vale parking hizmetleri ve lounge  bulunuyor. 


Veliefendi Evleri fiyat listesine göre 3+1 daireler 1 milyon 200 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılan projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. 


İstanbul Veliefendi Konutları nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön