Konut

Venedik Evleri İstanbul'a taşındı

Biblos Grup Başkanı Savaş, Silivri'deki 425 bin dolarlık Venedik villalarından bir haftada 2 adet sattıklarını söyledi. Savaş'ın yeni rotası Bodrum projeleri.

KÜRESEL finans krizinin olumsuz etkisini en yüksek şekilde hisseden inşaat sektöründe faaliyet gösteren Biblos Grup, buna rağmen çalışmalarına ara vermeyerek Venedik'i İstanbul'a taşıdı. Biblos, bu projenin tamamlanmasının ardından şimdi de Bodrum'da 20 milyon dolar tutarında yatırım yapmak üzere kolları sıvadı. Krizi yok saydıklarını ifade eden Biblos Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Savaş `Türkiye krizden kárlı çıkacak bir ülke. Yatırımlarımız krize inat sürecek. Bodrum'da Yalıçiftlik'te 8 milyon dolarlık bir yatırıma daha başlıyoruz. Grup olarak 20 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Krizden korkulacak bir şey yok' dedi.

2.5 MİLYON YTL'YE MALİKANE

SİLİVRİ'DE Venedik'i hatırlatan Biblos Koru Su Villaları'nın 3 bin metrekare havuzuyla su kanallarının üzerine kurulmuş lüks bir yaşam sunduklarını belirten Savaş, 21 villayı 8 milyon dolara tamamladıklarını, projede 2.5 milyon YTL'den satışa çıkarılan bir malikanenin de bulunduğunu söyledi. Geçen hafta satışa çıkarılan villaların fiyatının ise 425 bin dolar olduğunu ve 2 adet satıldığını kaydeden Savaş `Projede 3 bin metrekare havuz var. 4 ayda bitirdik. 5 yıl garantili, evler inşa ettik' dedi.

Bodrum'un lüks otel ve konut projeleri hazır

BODRUM'DAKİ yatırımlarına ilişkin de konuşan Savaş `Halikarnas'ın üzerinde `Biblos Centrum Evleri' adını verdiğimiz 28 konuttan oluşan butik bir site projesini tamamladık. Ayrıca Torba mevkiinde de 70 bin metrekarelik bir araziyi alarak, tamamı suit oda ve villalardan oluşan benzeri görülmemiş bir otel projesine başladık' dedi. Savaş, yine Bodrum Yalıçiftlik'te de 8 milyon dolarlık bir yatırıma başlamak üzere çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Star