Beyaz Eşya

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.Ventoso fön makinesinin ses yüksekliği 63 dB

Ventoso Fön Makinesi Özellikleri 

Ventoso fön makinesi fonksiyonları pratik bir kullanımı ardından getiriyor. Ventoso fön makinesinin ses yüksekliği 63 dB. Bu da az ses olarak  bir kullanım sağlıyor.

 Saç kurutma veya fön makineleri yüksek sesleri vesilesi ile çalıştırıldığı zaman zarfınca kişilerin haricen gelen seslere olan hassasiyetini indiriyor. Ventoso fön makinesi kullanarak, hem saçlarınızı kurutup hacim verebilir hem de herhangi bir durumda haricen çıkan sesleri rahatlıkla işitebilirsiniz. Ventoso fön makinesinde dört adet ısı ayarı bulunuyor. 

Bu sıcaklık ayarları iki değişik hız alternatifinde kullanılabiliyor. Fön makinesinde ısı ayarının geniş bir skala sunması, saçınızı istenilen   sıcaklıkta kurutmanıza yardımcı olacaktır. Bunun yanında saça fön çekilirken, saç uzun zaman sıcak havaya maruz kalıyor.

 Bu işlem esnasına ısı ayarının doğru tespit edilmesi saçların belli bir süre sonra yıpranmasına sebep olabiliyor.
 Aynı zamanda saç tipleri de fön çekilme ısısını direkt tesiri altınA ALIYOR. Bu durumda saçlarınız düz ise fön çekerken daha az ısı ayarını seçebilirsiniz.

Saçlarınız kıvırcık ise düzleştirilmesi daha güç olacağından yüksek ısıları tercih edebilirsiniz
 Ventoso  fön makinesi üstünde soğuk hava tuşu yer alıyor. Soğuk hava tuşu fön çekilme işlemi bitince kullanılıyor. Fönün ardından saçınıza soğuk hava vererek hem verdiğiniz şekli muhafaza edebilir hem de gün içerisinde elektriklenmesine mani olabilirsiniz

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Ventoso  fön makinesinin kablo uzunluğu üç metre. Aynı zamanda kendinden askı aparatı vardır. Uzun kablosu aracılığı ile kendinize rahat çalışma alanı oluşturabilirsiniz.

Askılık aparatı ile de kullanım sonrasında asarak yerden tasarruf imkanı sunar. bu fonksiyon aynı zamanda ürüne gereksinim duyulan anda ulaşılmasını da daha kolay hale getiriyor. Ventoso  fön makinesinin iki adet yüksek ısıya mukavemetli fön başlığı bulunuyor. Biri geniş diğeri ise dar ağızlı olan başlıklar vesielsi ile yapacağınız saç modeline uygun aparatı kullanabilirsiniz.

 Bunun yanı sıra Ventoso  fön makinesi 500 gramdır. Bu da ürünün uzun süreli kullanımlarda dahi ağrı oluşmasına mani oluyor.

VENTOSO FÖN MAKİNESİ 10 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Ventoso fön makinesi satış fiyatı: 430,64 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 01:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.47 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı