28 / 04 / 2024

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Firma: Çelikoğlu İnşaat

Proje: Vera İncek

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 



Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor.  Vera İncek  adıyla inşa edilecek olan olan projede 360 konuta yer verilecek.

Vera İncek projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı Vera İncek projesi  Ankara  İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar-İmar Mahallesi'nde yükselecek. Söz konusu projenin arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara Vera İncek projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Prokedeki A blokta 160 adet konut ve 1 kapıcı dairesi, B blokta 200 adet konut ve 2 kapıcı dairesi olmak üzere toplam 360 adet konut ve 3 kapıcı dairesine yer verilecek.

Paylaşılan detaylara göre Vera İncek projesinde yer alan A Blokta ve B blokta sığınak, su depoları, yangın su depoları, elektrik odası, telekom odası, kazan dairesi ve jeneratör odası yer alacak.  Vera İncek projesi kapsamında ayrıca A blokta 160 adet, B blokta 100 adet olmak üzere toplam 260 adet araçlık kapalı otopark da inşa edilecek.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

ANKARA VERA İNCEK NEREDE?

Ankara Vera İncek projesi; Veb Tower'a 135 metre, Nevaport İncek'e 240 metre, İncek Flora'ya 70 metre, Ede Tower'a 250 metre uzaklıkta yükseliyor.

VERA İNCEK NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Çelikoğlu İnşaat Vera İncek projesinin inşaatının 2 sene sürmesi planlanıyor. Söz konusu projenin inşaat çalışmaları süresince yılda 12 ay, 300 gün, günde 8 saat tek vardiya şeklinde 45 kişi çalışacak.


Web: https://www.celikogluyapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön